lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 176 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

pisałem już kiedyś , że nie lubię
, wczoraj może jakies 6-7 kielonków no i + pare piwek w pobliskim barze :Dniby tak + jakieś różne zabawy typu wczorajszy slalom na hulajnodze , w którym zrobiłem najlepszy czas
ale mimo tego , jakieś to sztuczne dla mnie :)
Konto usunięte: pisałem już kiedyś , że nie lubię , wczoraj może jakies 6-7 kielonków no i + pare piwek w pobliskim barze :D
Kolejność dobra tylko początek coś słaby ;]
Konto usunięte: niby tak + jakieś różne zabawy typu wczorajszy slalom na hulajnodze , w którym zrobiłem najlepszy czas
Czekam na fotorelację na forum sport

Różne zabawy są dobre: przekładanie jajka nogawką czy długopis przywiązany na pasie i w butelkę.
może kamera Cię stresuje

to było cos podobnego jak w tym filmie Wesele , trzeba było ubrac kask , narciarskie gogle i rekawice robocze i jazda na hulajnodze , jak sie rozpedziłem to o mało co z tej remizy nie wyjechałem na zewnatrz
NuTiiiiii: Różne zabawy są dobre: przekładanie jajka nogawką czy długopis przywiązany na pasie i w butelkę.
no do tej pory co byłem to była jedynie ta z tą hulajnogą no i oczepiny , gdzie jak wspomniałem ostra walka o krawat była bo całkeim ładna dziewczyna złapała welon , gdyby on leciał w moim kierunku to bym bez problemu chycił bo tam przewyższałem rywali warunkami fizycznymi :D
no możliwe bo ja wstydliwy

Konto usunięte: no do tej pory co byłem to była jedynie ta z tą hulajnogą no i oczepiny , gdzie jak wspomniałem ostra walka o krawat była bo całkeim ładna dziewczyna złapała welon , gdyby on leciał w moim kierunku to bym bez problemu chycił bo tam przewyższałem rywali warunkami fizycznymi
A u mojej kuzynki tego nie było, ogólnie pierwsze moje wesele i od razu mega dziwne od standardowego, wliczając w to ceremonię w kościele
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: to było cos podobnego jak w tym filmie Wesele , trzeba było ubrac kask , narciarskie gogle i rekawice robocze i jazda na hulajnodze , jak sie rozpedziłem to o mało co z tej remizy nie wyjechałem na zewnatrz
Ta może do tego jeszcze koszulka Grzegorz Laty

Konto usunięte: no do tej pory co byłem to była jedynie ta z tą hulajnogą no i oczepiny , gdzie jak wspomniałem ostra walka o krawat była bo całkeim ładna dziewczyna złapała welon , gdyby on leciał w moim kierunku to bym bez problemu chycił bo tam przewyższałem rywali warunkami fizycznymi :D
Pewnie co innego byłoby gdyby welon złapał jakiś pasztet :D
Chociaż po ukropie wszystko jedno, ja tam raz złapałem i druga młoda ważyła ponad 100kg. Wodzirej i orkiestra pokręcała tempo, widzieli że mam siatkarski wynik 3:0 i kazali mi ją podnosić i się kręcić hah ;] - weź tu dźwigaj po pijaku !
Ja też trochę i w ogóle nie mam parcia na szkło.

Teraz dopiero zobaczyłem jaką Tonev bramę zasadził 
http://www.dailymotion.com/video/xt27xv_bramka-tonev_sport

http://www.dailymotion.com/video/xt27xv_bramka-tonev_sport
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
w sumie te filmy z wesel niezłe są :D
na karcie w aparacie miałem jeszcze zdjęcia z poniedziałku to moglem się pochwalić przed rodziną fotką z Karoliną
a Ty Enkido wielki minus
, to Ty miałeś mi dawać relację live a nie wyręczać się Magdą :)