WueRZet
WueRZet
  11 Juli 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zyli dziś w środku turnieju w plażówkę haha ;D \nie no, kawy nie pijam prawie wgl, więc mnie nie zamuli ;D

A to przyzwyczajony jesteś, ja jak nie wypiję coffee to nie odpalę. A dziś też ciskam na plażę, ale coś chmury się zbierają ;/
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  26 Agustus 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wóda do oporu

pisałem już kiedyś , że nie lubię :ble: , wczoraj może jakies 6-7 kielonków no i + pare piwek w pobliskim barze :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: można wytańczyć wszystkie ciotki

niby tak + jakieś różne zabawy typu wczorajszy slalom na hulajnodze , w którym zrobiłem najlepszy czas :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja tego nie lubić :)

ale mimo tego , jakieś to sztuczne dla mnie :)
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  26 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wczoraj może jakies 6-7 kielonków no i + pare piwek w pobliskim barze :D

U mnie po czymś takim rano byłby zgon. :and:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pisałem już kiedyś , że nie lubię , wczoraj może jakies 6-7 kielonków no i + pare piwek w pobliskim barze :D

Kolejność dobra tylko początek coś słaby ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: niby tak + jakieś różne zabawy typu wczorajszy slalom na hulajnodze , w którym zrobiłem najlepszy czas

Czekam na fotorelację na forum sport 261d
Różne zabawy są dobre: przekładanie jajka nogawką czy długopis przywiązany na pasie i w butelkę.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale mimo tego , jakieś to sztuczne dla mnie :)

d83cdfa5 może kamera Cię stresuje
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Agustus 2012
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: U mnie po czymś takim rano byłby zgon.

:crylol:

przecież ja z młoda 0,7 na pół i 2 piwa na lajtowo :D
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  26 Agustus 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: przecież ja z młoda 0,7 na pół i 2 piwa na lajtowo :D

Słabą mam głowę do używek. Ostatnio siostra mnie fajką poczęstowała i to taką z cienką rurką. Myślałem, że zejdę. :wtf:
Gutek909
Gutek909
  26 Agustus 2012
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Myślałem, że zejdę.

ja piedole :mrgreen:
nie chciałbym tak mieć ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Agustus 2012
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Słabą mam głowę do używek. Ostatnio siostra mnie fajką poczęstowała i to taką z cienką rurką. Myślałem, że zejdę.

Z fajkami tak jest, jak ktoś nie pali i obojętnie co weźmie to zaraz zawirowania głowy itd.
kzyhu
kzyhu
  26 Agustus 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Czekam na fotorelację na forum sport

to było cos podobnego jak w tym filmie Wesele , trzeba było ubrac kask , narciarskie gogle i rekawice robocze i jazda na hulajnodze , jak sie rozpedziłem to o mało co z tej remizy nie wyjechałem na zewnatrz :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Różne zabawy są dobre: przekładanie jajka nogawką czy długopis przywiązany na pasie i w butelkę.

no do tej pory co byłem to była jedynie ta z tą hulajnogą no i oczepiny , gdzie jak wspomniałem ostra walka o krawat była bo całkeim ładna dziewczyna złapała welon , gdyby on leciał w moim kierunku to bym bez problemu chycił bo tam przewyższałem rywali warunkami fizycznymi :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: może kamera Cię stresuje

no możliwe bo ja wstydliwy 261d
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no do tej pory co byłem to była jedynie ta z tą hulajnogą no i oczepiny , gdzie jak wspomniałem ostra walka o krawat była bo całkeim ładna dziewczyna złapała welon , gdyby on leciał w moim kierunku to bym bez problemu chycił bo tam przewyższałem rywali warunkami fizycznymi

A u mojej kuzynki tego nie było, ogólnie pierwsze moje wesele i od razu mega dziwne od standardowego, wliczając w to ceremonię w kościele
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to było cos podobnego jak w tym filmie Wesele , trzeba było ubrac kask , narciarskie gogle i rekawice robocze i jazda na hulajnodze , jak sie rozpedziłem to o mało co z tej remizy nie wyjechałem na zewnatrz

Ta może do tego jeszcze koszulka Grzegorz Laty :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: no do tej pory co byłem to była jedynie ta z tą hulajnogą no i oczepiny , gdzie jak wspomniałem ostra walka o krawat była bo całkeim ładna dziewczyna złapała welon , gdyby on leciał w moim kierunku to bym bez problemu chycił bo tam przewyższałem rywali warunkami fizycznymi :D

Pewnie co innego byłoby gdyby welon złapał jakiś pasztet :D
Chociaż po ukropie wszystko jedno, ja tam raz złapałem i druga młoda ważyła ponad 100kg. Wodzirej i orkiestra pokręcała tempo, widzieli że mam siatkarski wynik 3:0 i kazali mi ją podnosić i się kręcić hah ;] - weź tu dźwigaj po pijaku !

Konto usunięte
Konto usunięte: no możliwe bo ja wstydliwy

Ja też trochę i w ogóle nie mam parcia na szkło.
Enkido
  26 Agustus 2012
Teraz dopiero zobaczyłem jaką Tonev bramę zasadził :szok:
http://www.dailymotion.com/video/xt27xv_bramka-tonev_sport
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  26 Agustus 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja też trochę i w ogóle nie mam parcia na szkło.

w sumie te filmy z wesel niezłe są :D

na karcie w aparacie miałem jeszcze zdjęcia z poniedziałku to moglem się pochwalić przed rodziną fotką z Karoliną :mrgreen:

a Ty Enkido wielki minus :ziober2: , to Ty miałeś mi dawać relację live a nie wyręczać się Magdą :)

Enkido
  26 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty Enkido wielki minus , to Ty miałeś mi dawać relację live a nie wyręczać się Magdą

Nie marudź :P Nie wiedziałem wcześniej, że pójdę na te imieniny
Gutek909
Gutek909
  26 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to Ty miałeś mi dawać relację live a nie wyręczać się Magdą :)

a ja mu powiedziałem żeby on Ci napisał, bo nie pamiętałem o jaki mecz Ci chodziło :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.