WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: coś Ty :P mięsień piwny nawet mam ;D nigdy granicy 80kg nie przekroczyłem :D

Ja rok temu w miesiąc z 92 na 79 zszedłem, ale potem pochodziłem na siłkę i przez masę juz niżej nie zejdę bo podobno jakieś 'mieśnie ważą':P
I kurde nie moja wina że lubię jeść, ale od jutra mam dietę, nie wiem jeszcze jaką, ale zdrowa będzie:D
Gutek909
Gutek909
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja 182 i 77 kg i czuje się chudzielcem

u mnie gdyby nie mięsień piwny to też bym się tak czuł ;D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Brzuch to najpierw muszę zrzucić:D A mogę codziennie robić brzuszki na tych maszynach czy co 3 dni, jak się podobno powinno ćwiczyć?

Brzuch żeby wyrzeźbić to trzeba dużo, dużo ćwiczyć. 1-2 w tygodniu i po każdym treningu obojętnie co robisz na koniec warto jakieś spinki robić.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja 182 i 77 kg i czuje się chudzielcem

a tam , przeciez to normalna waga do tego wzrostu :>

kzyhu
kzyhu
  23 серпня 2012
a ja nie podam wzrostu i wagi bo Nuti zaś napisze , że mam 12 kg nadwagi :and: :rotfl:
kuba92762
kuba92762
  23 серпня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Brzuch żeby wyrzeźbić to trzeba dużo, dużo ćwiczyć. 1-2 w tygodniu i po każdym treningu obojętnie co robisz na koniec warto jakieś spinki robić.

No jak pierwszy raz robiłem tą 6 weidera to w 21 dni i zrzucilem brzuch i dosc go wyrzezbiłem, potem już na kolejnych probach robienia jej nie miałem takich efektów:P
smencikk
smencikk
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Brzuch to najpierw muszę zrzucić:D A mogę codziennie robić brzuszki na tych maszynach czy co 3 dni, jak się podobno powinno ćwiczyć?

Brzuch żeby zrobić to niestety grubsza afera, ale lepiej dać odpocząć, niż orać go codziennie, co i tak raczej efektów większych niż ćwiczenie co 2-3 dni nie da.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nie podam wzrostu i wagi bo Nuti zaś napisze , że mam 12 kg nadwagi

czekałem tylko na stwierdzenie w tym stylu :p

Konto usunięte
Konto usunięte: No jak pierwszy raz robiłem tą 6 weidera to w 21 dni i zrzucilem brzuch i dosc go wyrzezbiłem, potem już na kolejnych probach robienia jej nie miałem takich efektów:P

No to dobre ćwiczenie jest 261d
Efektów nie było bo może diety żadnej nie miałeś.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  23 серпня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: czekałem tylko na stwierdzenie w tym stylu :p

no co :P fotkę aktualna widziałeś , nadwagi zero d83ddc4c

kuba92762
kuba92762
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Brzuch żeby zrobić to niestety grubsza afera, ale lepiej dać odpocząć, niż orać go codziennie, co i tak raczej efektów większych niż ćwiczenie co 2-3 dni nie da.

Ale może obok aerobów ćwiczenie z tymi cięzarami mniejszymi pomoże tkankę tłuszczową i boczki zrzucic?:D
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No to dobre ćwiczenie jest Efektów nie było bo może diety żadnej nie miałeś.

Jak za pierwszym razem ją robiłem to też zadnej diety nie miałem, po prostu czase jeszcze na siatkówkę chodziłem i z 92 spadłem na 79 kg:D
smencikk
smencikk
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a tam , przeciez to normalna waga do tego wzrostu :>

No, niby tak. W sumie musiałbym wrócić na siłkę, bo ładnie przybierałem, gdy bylem aktywny, ale przez obronę człowiek się zapuścił i waga stanęła i plany "rozbudowania się" legły w gruzach :and:
smencikk
smencikk
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale może obok aerobów ćwiczenie z tymi cięzarami mniejszymi pomoże tkankę tłuszczową i boczki zrzucic?:D

Nie no wbrew pozorom zrobienie tzw. płaskiego brzucha to jest osiągalne w dość krótkim czasie przy diecie, aerobach i jakichś tam spinkach regularnych, ale czteropaki, sześciopaki, czy całe kraty, to już dłuższa droga poświęceń :mrgreen:
kuba92762
kuba92762
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no wbrew pozorom zrobienie tzw. płaskiego brzucha to jest osiągalne w dość krótkim czasie przy diecie, aerobach i jakichś tam spinkach regularnych, ale czteropaki, sześciopaki, czy całe kraty, to już dłuższa droga poświęceń

A co to są te spinki?:D Ja kompletnie nie jestem w kulturystyce obeznany:P
Kurde, ale zakwasy jutro będą:szok:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co to są te spinki?:D Ja kompletnie nie jestem w kulturystyce obeznany:P

Napinanie mięśni, czyli robisz takie niepełne brzuszki.
smencikk
smencikk
  23 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co to są te spinki?:D Ja kompletnie nie jestem w kulturystyce obeznany:P

No jakieś zwykłe spinanie mięśni brzucha, tak jak to robisz przy A6W :D ja osobiście preferuję ćwiczenia typu ABS in 8 minutes itp., które można znaleźć na youtubie. A6W mnie nudziła i po 20 paru dniach zawsze już miałem jej dość.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.