lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 172 z 822
Ja rok temu w miesiąc z 92 na 79 zszedłem, ale potem pochodziłem na siłkę i przez masę juz niżej nie zejdę bo podobno jakieś 'mieśnie ważą':P
I kurde nie moja wina że lubię jeść, ale od jutra mam dietę, nie wiem jeszcze jaką, ale zdrowa będzie:D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Brzuch żeby wyrzeźbić to trzeba dużo, dużo ćwiczyć. 1-2 w tygodniu i po każdym treningu obojętnie co robisz na koniec warto jakieś spinki robić.
No jak pierwszy raz robiłem tą 6 weidera to w 21 dni i zrzucilem brzuch i dosc go wyrzezbiłem, potem już na kolejnych probach robienia jej nie miałem takich efektów:P
Konto usunięte: Brzuch to najpierw muszę zrzucić:D A mogę codziennie robić brzuszki na tych maszynach czy co 3 dni, jak się podobno powinno ćwiczyć?
Brzuch żeby zrobić to niestety grubsza afera, ale lepiej dać odpocząć, niż orać go codziennie, co i tak raczej efektów większych niż ćwiczenie co 2-3 dni nie da.
czekałem tylko na stwierdzenie w tym stylu :p
Konto usunięte: No jak pierwszy raz robiłem tą 6 weidera to w 21 dni i zrzucilem brzuch i dosc go wyrzezbiłem, potem już na kolejnych probach robienia jej nie miałem takich efektów:P
No to dobre ćwiczenie jest

Efektów nie było bo może diety żadnej nie miałeś.

Konto usunięte: Brzuch żeby zrobić to niestety grubsza afera, ale lepiej dać odpocząć, niż orać go codziennie, co i tak raczej efektów większych niż ćwiczenie co 2-3 dni nie da.
Ale może obok aerobów ćwiczenie z tymi cięzarami mniejszymi pomoże tkankę tłuszczową i boczki zrzucic?:D
Jak za pierwszym razem ją robiłem to też zadnej diety nie miałem, po prostu czase jeszcze na siatkówkę chodziłem i z 92 spadłem na 79 kg:D
Konto usunięte: Ale może obok aerobów ćwiczenie z tymi cięzarami mniejszymi pomoże tkankę tłuszczową i boczki zrzucic?:D
Nie no wbrew pozorom zrobienie tzw. płaskiego brzucha to jest osiągalne w dość krótkim czasie przy diecie, aerobach i jakichś tam spinkach regularnych, ale czteropaki, sześciopaki, czy całe kraty, to już dłuższa droga poświęceń

Konto usunięte: Nie no wbrew pozorom zrobienie tzw. płaskiego brzucha to jest osiągalne w dość krótkim czasie przy diecie, aerobach i jakichś tam spinkach regularnych, ale czteropaki, sześciopaki, czy całe kraty, to już dłuższa droga poświęceń
A co to są te spinki?:D Ja kompletnie nie jestem w kulturystyce obeznany:P
Kurde, ale zakwasy jutro będą