lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 169 z 822
O żesz, no faktycznie beznadziejnie.
Mój dziadek od strony mamy zmarł jakieś eee 14 lat temu, na 3 tygodnie przed gwiazdką, pamiętam jaki miałam dylemat czy iść na Sylwestra, ale mama powiedziała, że dziadek by chciał bym poszła :).
Natomiast brat mojego ojca zginął w drugi dzien świąt bożego narodzenia, ja go nie pamiętam za dobrze, bo to było z 23 lata temu, w każdym razie wiem, że babcia, ojciec myślą wtedy o nim.
Kobieta nie powinna mieć ramion tak szerokich jak mężczyzna
.A tak naprawdę wtedy, kiedy pływalam kajakami nie myślalam o rozroście czegokolwiek, po prostu na obozie sportowym wypłynęlismy na jezioro, gdzie była zatopiona wyspa, kuźwa pijawki mnie oblazły i moja przygoda z tym sportem się skonczyła ;D. Obecnie spływy uwielbiam, no ale wiadomo to już calkiem coś innego :).

Teraz latem łapie się nawet grypę zoladkowa. Dlatego co jakiś czas trzeba zalać robaka ;)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Mówili o temperaturach w granicach 18-22 stopnie, czyli całkiem dobrze ;D.
Co Ty chcesz od wódki ? Najważniejsze by była dobrze zmrożona ;D.
A wina nie będzie ?
.Na wszystkich weselach na których byłam, zawsze gdzieś z boku na stoliku stała łiski, gin i jakieś inne smakowe alkohole. Żenujący widok kiedy ludzie się na to rzucają, jakby to miliony kosztowało, a na weselu za darmo, więc trzeba pić żeby paść
.

, życie toczy się dalej , teraz w sobotę jadę na wesele kuzyna , oby trochę zelżały te upały 

, na tym weselu z alkoholi ma być tylko wódka