lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 165 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Nie wiem jak u was dzis, ale u nas na dolnym slasku 36 bylo o 14:00 jak wylazilem z roboty, po prostu masakra 
Niech to lato sie juz konczy.

Niech to lato sie juz konczy.
W Poznaniu podobnie, 34 stopnie w cieniu, takiego dnia paskudnego tego lata nie było chyba, jakby piekło wylazło na powierzchnię ziemi
.
Obecnie czarna chmura nad miasto nadchodzi, aż się nie mogę doczekać kiedyś spadnie deszcz.
.Obecnie czarna chmura nad miasto nadchodzi, aż się nie mogę doczekać kiedyś spadnie deszcz.

Polakowi nie dogodzisz
Zimą mu za zimno, latem za gorąco :P
Zimą mu za zimno, latem za gorąco :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Akurat ja zime uwielbiam, czemu? jest zimno - ale .. moge sie ubrac i mi bedzie cieplo, gdy jest 36 stopni nawet jakbym szedł nago to cholernie goraco i nic juz nie mozna zrobic tylko zdychac.
Zima win.
Zima win.
Ja akurat gorąca i Slońca nienawidzę, wolę zdecydowanie pory przejściowe, jesień wiosna
.
Taki się wiatr zerwał, że o kurdę.
Za chwilę chyba wyrwie orzecha za oknem !
W cieniu ?
.
Współczuję.
Takie dni są bardzo niebezpieczne, ochrzaniłam moją babcię, która ma 82 lata i w południe jej sie zachciało kwiatki na ogrodzie podlewać, jesu.
.Taki się wiatr zerwał, że o kurdę.
Za chwilę chyba wyrwie orzecha za oknem !
W cieniu ?
.Współczuję.
Takie dni są bardzo niebezpieczne, ochrzaniłam moją babcię, która ma 82 lata i w południe jej sie zachciało kwiatki na ogrodzie podlewać, jesu.

LeonGrande: bardzo nieodpowiedzialne zachowanie, duzo nie potrzeba przy takim upale do udaru, jeszcze w tym wieku.
Od starych ludzi nie można oczekiwac odpowiedzialności, hyh.
Reakcja mojej babci na mój opieprz: ' No co ja na to poradzę, że taka uparta jestem ?' ;o.
Yh, a nie dodałam, że poszła na ogród w czapce, no bo przecież może ją zawiać
.Bez kitu, ja się wybralam do sklepu, to myślałam, że zejdę na coś złego, a gdzie kurdę babcia w tym upale
.