lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 163 z 822
Konto usunięte: moje tez ostatki były
w Boszkowie jak co roku zajebiście ;D tylko z roku na rok co raz więcej Dolnoślązaków ech. a przy grillu przyśpiewki i szły w ruch ;D
Dopiero wróciłem, zjarałem się że hoho.
Wiesz Gutek Prudel i Fijałek zrobili robotę, nawet na dzikiej plaży w Łebie są 3 boiska i nawet na jednym obóz chłopaków naparzał :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

ja mam tak samo :P aż mnie plecy pieką ;/
NuTiiiiii: Wiesz Gutek Prudel i Fijałek zrobili robotę, nawet na dzikiej plaży w Łebie są 3 boiska i nawet na jednym obóz chłopaków naparzał :D
teraz w sezonie letnim będzie szał na plażówkę haha ;d
oj tam oj tam

siostro maślankę

No własnie zauważyłem, na każdym boisku tłok i kady plażowicz zabiera ze sobą piłkę.
A ta ekipa co robiła, grywałem w LO w siatę ale takich jak oni ćwiczeń nigdy nie widziałem :D

mam tam jakieś kremy czy cuś :P
a ja zapomniałem i kupowałem na miejscu, za 2 dychy
NuTiiiiii: A ta ekipa co robiła, grywałem w LO w siatę ale takich jak oni ćwiczeń nigdy nie widziałem :D
ale to może była pewnie drużyna z hali :P
Nawet babcia Stefa wie, że maślanka najlepsza 
To i tak niedrogo, ale na plażę to się z domu mikasę bierze :)
Faktycznie pewnie na obóz przyjechali.

mi kremy pomagają bardziej ;D
mikasę to ja mam w domu do gry plażowej oryginalną, ale aż żal ją brać na takie wakacje :P
tam nawet z kim grać nie miałem, kumple pijani, a laski grac zbytnio nie potrafiły

Konto usunięte: mikasę to ja mam w domu do gry plażowej oryginalną, ale aż żal ją brać na takie wakacje :P
tam nawet z kim grać nie miałem, kumple pijani, a laski grac zbytnio nie potrafiły
no w sumie dla amatorów taka za 2 dychy najlepsza

Ma być cały tydzień, ja jeszcze za tydzień chce w sobotę i niedzielę poplażować.