WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widzę , że tylko Enkido i Gutek się zgłosili :)

tyle razy mi wyniki pisałeś, więc mogę się raz odwdzięczyć ;)
Gutek909
Gutek909
  23 августа 2012

:rotfl:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 августа 2012
http://kobietanaj.pl/420,Nauka_J_angielski

ja oczywko ogarniam 3 level :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  23 августа 2012
Panowie, może któryś z was wie.
Od jutra znowu idę na siłkę, jak zrobić rzeźbę, ale nie przybierajać masy?
Niby jakiś czas temu jak byłem to podnosiłem więcej razy, ale mniejszy ciężar a i tak przybrałem tylko masę, a rzeźby mniej.
Nie chcę żadnych suplementów itp. Wystarczy, że na dietę od jutra przechodzę:D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Od jutra znowu idę na siłkę, jak zrobić rzeźbę, ale nie przybierajać masy? Niby jakiś czas temu jak byłem to podnosiłem więcej razy, ale mniejszy ciężar a i tak przybrałem tylko masę, a rzeźby mniej.

A to dziwne, bo przecież na rzeźbę stosuje się mniejsze obciążenie przy dużej intensywności - powtórzenia w serii od 20-30 i tak parę razy. Do tego duże urozmaicenie ćwiczeń, przerwy między seriami do minuty :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Od jutra znowu idę na siłkę, jak zrobić rzeźbę, ale nie przybierajać masy?

akurat ja Ci w tym nie pomogę :rotfl:
kuba92762
kuba92762
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat ja Ci w tym nie pomogę

Ty, przy wzroscie 187 ważę 95 kg:crylol:
Przeraziłem się, muszę w miesiąć do 85 zejść, bo teraz już wsada nawet nie zrobię:P
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A to dziwne, bo przecież na rzeźbę stosuje się mniejsze obciążenie przy dużej intensywności - powtórzenia w serii od 20-30 i tak parę razy. Do tego duże urozmaicenie ćwiczeń, przerwy między seriami do minuty :D

No to tak będę robił, ale kurde serio troche dupowato, bo więcej masy robiłem niż rzeźby:P
To jakie ja obciażenie powinienem brać np na klatę?:D Zakładająć, że siłaczem nie jestem:P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To jakie ja obciażenie powinienem brać np na klatę?:D Zakładająć, że siłaczem nie jestem:P

Nie wiem ile Cię przygniecie, weź tak 70% możliwości na gryf i dużo powtórzeń naparzaj.
Czuję, że dygniesz 70kg, bo ja szczypior na lajtowo walę 60kg na serie.
Gutek909
Gutek909
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty, przy wzroscie 187 ważę 95 kg

ja 180 i 75 kg :P
kuba92762
kuba92762
  23 августа 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie wiem ile Cię przygniecie, weź tak 70% możliwości na gryf i dużo powtórzeń naparzaj. Czuję, że dygniesz 70kg, bo ja szczypior na lajtowo walę 60kg na serie.

No na tym atlasie to brałem wszystko, ale na sztandze to malutko wezmę bo mi będzie latać, a nikt mnie nie będzie asekurować bo będę ćwiczyć sam, żeby mnie nie rozpraszano:D
kuba92762
kuba92762
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja 180 i 75 kg :P

Co Ty niedowagę masz?:D U mnie 85 to normalna waga, ale przez to kolano boję się wyskoczyć na maksa:P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No na tym atlasie to brałem wszystko, ale na sztandze to malutko wezmę bo mi będzie latać, a nikt mnie nie będzie asekurować bo będę ćwiczyć sam, żeby mnie nie rozpraszano:D

A to bez asekuracji nie przesadzaj z obciążeniem, zawsze możesz skośny gryf i spinki na stojąco robić. Do tego hantle, bo w ogóle tylko ręcę i góre chcesz rzeźbić czy nogi i brzuch też?
Gutek909
Gutek909
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co Ty niedowagę masz?:D U mnie 85 to normalna waga, ale przez to kolano boję się wyskoczyć na maksa:P

coś Ty :P mięsień piwny nawet mam ;D
nigdy granicy 80kg nie przekroczyłem :D

okej pany, uciekam do pubu na mecz, będę po ;D

HALA MADRID!! :mrgreen:
kuba92762
kuba92762
  23 августа 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A to bez asekuracji nie przesadzaj z obciążeniem, zawsze możesz skośny gryf i spinki na stojąco robić. Do tego hantle, bo w ogóle tylko ręcę i góre chcesz rzeźbić czy nogi i brzuch też?

Nóg nie bo moje kolano nie wytrzyma ciężarów w przysiadzie itp, ale będę na stepperze, rowerku i bieżni normalnie działał. Nogi mam wyrzeźbione od gry więc nie muszę pracować nad nimi dużo.
Brzuch to najpierw muszę zrzucić:D A mogę codziennie robić brzuszki na tych maszynach czy co 3 dni, jak się podobno powinno ćwiczyć?
smencikk
smencikk
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja 180 i 75 kg :P

Ja 182 i 77 kg i czuje się chudzielcem :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.