lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 171 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Panowie, może któryś z was wie.
Od jutra znowu idę na siłkę, jak zrobić rzeźbę, ale nie przybierajać masy?
Niby jakiś czas temu jak byłem to podnosiłem więcej razy, ale mniejszy ciężar a i tak przybrałem tylko masę, a rzeźby mniej.
Nie chcę żadnych suplementów itp. Wystarczy, że na dietę od jutra przechodzę:D
Od jutra znowu idę na siłkę, jak zrobić rzeźbę, ale nie przybierajać masy?
Niby jakiś czas temu jak byłem to podnosiłem więcej razy, ale mniejszy ciężar a i tak przybrałem tylko masę, a rzeźby mniej.
Nie chcę żadnych suplementów itp. Wystarczy, że na dietę od jutra przechodzę:D
Konto usunięte: Od jutra znowu idę na siłkę, jak zrobić rzeźbę, ale nie przybierajać masy?
A to dziwne, bo przecież na rzeźbę stosuje się mniejsze obciążenie przy dużej intensywności - powtórzenia w serii od 20-30 i tak parę razy. Do tego duże urozmaicenie ćwiczeń, przerwy między seriami do minuty :D

Ty, przy wzroscie 187 ważę 95 kg

Przeraziłem się, muszę w miesiąć do 85 zejść, bo teraz już wsada nawet nie zrobię:P
NuTiiiiii: A to dziwne, bo przecież na rzeźbę stosuje się mniejsze obciążenie przy dużej intensywności - powtórzenia w serii od 20-30 i tak parę razy. Do tego duże urozmaicenie ćwiczeń, przerwy między seriami do minuty :D
No to tak będę robił, ale kurde serio troche dupowato, bo więcej masy robiłem niż rzeźby:P
To jakie ja obciażenie powinienem brać np na klatę?:D Zakładająć, że siłaczem nie jestem:P

NuTiiiiii: Nie wiem ile Cię przygniecie, weź tak 70% możliwości na gryf i dużo powtórzeń naparzaj.
Czuję, że dygniesz 70kg, bo ja szczypior na lajtowo walę 60kg na serie.
No na tym atlasie to brałem wszystko, ale na sztandze to malutko wezmę bo mi będzie latać, a nikt mnie nie będzie asekurować bo będę ćwiczyć sam, żeby mnie nie rozpraszano:D
Konto usunięte: No na tym atlasie to brałem wszystko, ale na sztandze to malutko wezmę bo mi będzie latać, a nikt mnie nie będzie asekurować bo będę ćwiczyć sam, żeby mnie nie rozpraszano:D
A to bez asekuracji nie przesadzaj z obciążeniem, zawsze możesz skośny gryf i spinki na stojąco robić. Do tego hantle, bo w ogóle tylko ręcę i góre chcesz rzeźbić czy nogi i brzuch też?

NuTiiiiii: A to bez asekuracji nie przesadzaj z obciążeniem, zawsze możesz skośny gryf i spinki na stojąco robić. Do tego hantle, bo w ogóle tylko ręcę i góre chcesz rzeźbić czy nogi i brzuch też?
Nóg nie bo moje kolano nie wytrzyma ciężarów w przysiadzie itp, ale będę na stepperze, rowerku i bieżni normalnie działał. Nogi mam wyrzeźbione od gry więc nie muszę pracować nad nimi dużo.
Brzuch to najpierw muszę zrzucić:D A mogę codziennie robić brzuszki na tych maszynach czy co 3 dni, jak się podobno powinno ćwiczyć?