WueRZet
WueRZet
  11 Juli 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 August 2012
moonlight30
moonlight30: Ledwo smak pamiętam ale wiem ze było ok Osobiście nie kupuję pudełek i z nich nie robię, wolę domowe ciasta z normalnych produktów , ale na Twoim miejscu gdybym chciała takie auto też bym kombinowała

Ja również wolę własnej roboty od podstaw, jednak ja akurat nienawidzę piec ;D. To nie moja bajka ;D, musiałam zaombinować, by i jakoś wyglądało i by było smaczne ;D.

Uciekam póki co ;D;*.
:ziober2:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  26 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja również wolę własnej roboty od podstaw, jednak ja akurat nienawidzę piec ;D. To nie moja bajka ;D, musiałam zaombinować, by i jakoś wyglądało i by było smaczne ;D.

Ja się niebawem zabieram chyba za jakieś muffinki :lol:
:*
Earth
Earth
  26 August 2012
Torta chciałam pochwalić przy ewentualnej odpowiedzi na mój post, bo wcześniej nie zauważyłam, a wygląda naprawdę profeszynal. :D
kzyhu
kzyhu
  26 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ułoooo

tak , to potwierdzone info :ziober2:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 August 2012
550 nowy rekord potwierdzony na maszynach w kosza :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  26 August 2012
moonlight30
moonlight30: Ja się niebawem zabieram chyba za jakieś muffinki

lubię, podziel się ;d
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lubię, podziel się ;d

Jeszcze nie zrobione, cierpliwości :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  26 August 2012
moonlight30
moonlight30: Jeszcze nie zrobione, cierpliwości

okej, to jutro wlete, bo teraz idę spać ;D
Gutek909
Gutek909
  27 August 2012
@Earth:
kurcze, zawodzi mnie na razie ta książka :/ dziś niedawno tak naprawdę się dopiero wziąłem i jestem przed 50 stroną .. Myślałem, że lepiej to będzie napisane :P
Gutek909
Gutek909
  27 August 2012
chyba jednak najpierw było trzeba przeczytać książkę, a później dopiero serial oglądać. W książce wydarzenia nie po kolei itp ale kit, czytam dalej :P
Gutek909
Gutek909
  27 August 2012
http://www.youtube.com/watch?v=wnca_Hsq8uI&feature=player_embedded

nie mogę się doczekać tego filmu..

jak myślisz Kuba, zawiedziemy się czy nie ? ;>
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak myślisz, zawiedziemy się czy nie ?

No ja mam nadzieję, że film da radę :)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, zawodzi mnie na razie ta książka :/ dziś niedawno tak naprawdę się dopiero wziąłem i jestem przed 50 stroną .. Myślałem, że lepiej to będzie napisane :P

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba jednak najpierw było trzeba przeczytać książkę, a później dopiero serial oglądać. W książce wydarzenia nie po kolei itp ale kit, czytam dalej :P

Haha, mój kolega marudzi na to samo, ale jest kilka szczegółów innych, łatwiej niektóre rzeczy zrozumieć i ostatnia scena wymiata w książce, warto do niej dobrnąć :D
Za to druga część jest zmieniona w wielu momentach, więc może Ci się będzie lepiej czytać :)
Gutek909
Gutek909
  27 August 2012
Enkido
Enkido: No ja mam nadzieję, że film da radę :)

filmu o Paktofonice po prostu zyebać nie wypada :nie:
Earth
Earth: Haha, mój kolega marudzi na to samo, ale jest kilka szczegółów innych, łatwiej niektóre rzeczy zrozumieć i ostatnia scena wymiata w książce, warto do niej dobrnąć :D

no mam nadzieję, że dam radę :P może teraz poczytam jeszcze trochę, bo żadnego filmu dobrego dziś nie ma :P
Earth
Earth: Za to druga część jest zmieniona w wielu momentach, więc może Ci się będzie lepiej czytać :)

jeśli pierwszą przeczytam to za drugą też się zabiorę :D
kuba92762
kuba92762
  27 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak myślisz Kuba, zawiedziemy się czy nie ? ;>

Nie będę nawet go oglądać szczerze mówiąc więc nie odpowiem:D
Jutro idę na niezniszczalnych:P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.