lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 178 z 822
moonlight30: Ledwo smak pamiętam ale wiem ze było ok Osobiście nie kupuję pudełek i z nich nie robię, wolę domowe ciasta z normalnych produktów , ale na Twoim miejscu gdybym chciała takie auto też bym kombinowała
Ja również wolę własnej roboty od podstaw, jednak ja akurat nienawidzę piec ;D. To nie moja bajka ;D, musiałam zaombinować, by i jakoś wyglądało i by było smaczne ;D.
Uciekam póki co ;D;*.

Torta chciałam pochwalić przy ewentualnej odpowiedzi na mój post, bo wcześniej nie zauważyłam, a wygląda naprawdę profeszynal. :D
550 nowy rekord potwierdzony na maszynach w kosza :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

@Earth:
kurcze, zawodzi mnie na razie ta książka :/ dziś niedawno tak naprawdę się dopiero wziąłem i jestem przed 50 stroną .. Myślałem, że lepiej to będzie napisane :P
kurcze, zawodzi mnie na razie ta książka :/ dziś niedawno tak naprawdę się dopiero wziąłem i jestem przed 50 stroną .. Myślałem, że lepiej to będzie napisane :P
chyba jednak najpierw było trzeba przeczytać książkę, a później dopiero serial oglądać. W książce wydarzenia nie po kolei itp ale kit, czytam dalej :P
http://www.youtube.com/watch?v=wnca_Hsq8uI&feature=player_embedded
nie mogę się doczekać tego filmu..
jak myślisz Kuba, zawiedziemy się czy nie ? ;>
nie mogę się doczekać tego filmu..
jak myślisz Kuba, zawiedziemy się czy nie ? ;>
Konto usunięte: kurcze, zawodzi mnie na razie ta książka :/ dziś niedawno tak naprawdę się dopiero wziąłem i jestem przed 50 stroną .. Myślałem, że lepiej to będzie napisane :P
Konto usunięte: chyba jednak najpierw było trzeba przeczytać książkę, a później dopiero serial oglądać. W książce wydarzenia nie po kolei itp ale kit, czytam dalej :P
Haha, mój kolega marudzi na to samo, ale jest kilka szczegółów innych, łatwiej niektóre rzeczy zrozumieć i ostatnia scena wymiata w książce, warto do niej dobrnąć :D
Za to druga część jest zmieniona w wielu momentach, więc może Ci się będzie lepiej czytać :)
filmu o Paktofonice po prostu zyebać nie wypada
Earth: Haha, mój kolega marudzi na to samo, ale jest kilka szczegółów innych, łatwiej niektóre rzeczy zrozumieć i ostatnia scena wymiata w książce, warto do niej dobrnąć :D
no mam nadzieję, że dam radę :P może teraz poczytam jeszcze trochę, bo żadnego filmu dobrego dziś nie ma :P
jeśli pierwszą przeczytam to za drugą też się zabiorę :D