Partner na studniowke, wesele, etc... strona 93 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Mieszkam w Warszawie. Szukam miłości ! Ale jeśli pani po prostu chce się bawić to możemy zorganizować spotkanie. Gdy masz wolne czhas to można spotkać. Potrafię zrobić masaż relaksacyjny oraz erotyczny dla Ciebie wykonywany za pośrednictwem olejków eterycznych pozwalający na całkowite odprężenie. Gde i jak możemy się spotkać?
A mnie ciekawi czy ktoś pochwaliłby się swoją historią ;)
tzn czy faktycznie poprzez ten temat znalazł fajną/fajnego partnertkę/partnera na imprezę
Szukam partnerki na wesele które odbędzie się 4 czerwca w Olkuszu tj . małopolskie.
Zapraszam na priv;)
Witam szukam fajnej Kobietę chętna na zabawę imprezę taneczną. W wieku od 30do40 lat . Z zagania okolic. Zabawa 22 kwietnia. Żagań okolice
Witam szukam fajnej Kobietę chętna na zabawę imprezę taneczną. W wieku od 30do40 lat . Z zagania okolic. Zabawa 22 kwietnia. Żagań okolice czekam na chetna