Partner na studniowke, wesele, etc... strona 89 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Zaprosze dziewczyne na wesele ktore odbedzie sie 1.10.16 ,ale trzeba wczesniej potwierdzic itd Znajac zycie nikt nie odpisze ,ale mozna porbowac :) co do wymagan to glownych nie mam ,po prostu chodzi o mila atmosfere etc pozdrawiam i prosze prv
Hej. Pisze w dosc nietypowej sprawie.
Mam dwa bilety do kina ale osoba towarzyszaca niestety sie rozchorowala w zwiazku z czym jeden bilet jest wolny. Szukam osoby chetnej na wyjscie. Film "Facet na miare".
hej, poznam kobietę która by chciała spędzic ze mną wakacje, najlepiej śląsk :) zdj na priv pozdrawiam ;]
Szukam partnerki na wesele 17 września we Włoszech w Lido di Jesolo. Wylot 15 powrót 19. Poza weselem będzie też czas na plażowanie i zwiedzanie Wenecji i okolic. Hotel i lot opłacone. Zerwaliśmy z dziewczyną a nie chce sam lecieć. Info na priv
PILNE. Poszukuje partnerki na wesele które odbędzie się 27.08 w okolicach Gniezna. Ja 21 lat wysoki(188) kulturalny z poczuciem humoru. Szukam dziewczyny która lubi tańczyć(nie koniecznie umie