Partner na studniowke, wesele, etc... strona 91 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam kobiety na wesele które odbędzie sie 31.12.2016 -czyli w sylwestra
J.w
Małopolska i śląsk
Więcej na priv ;)
Szukam dziewczyny chętnej wybrać się w weekend gdzieś do klubu na piwko ja stawiam chętne pisać na priv :)
Hej poszukuje jakiejs fajne dziewczyny na wesele ktore odbedzie sie 22-23pazdziernika najlepiej z Radomska albo okolic zainteresowane dziewczyny niech pisza na priv:)
Przyjmuję propozycje Dziewcząt chętnych na domówkę halooween-ową W Nowym Sączu :)) Cheęne dziewczyny proszone o zgłoszenie się na priv!! :))
kurczak005
Szukam Partnerki na wesele w styczniu w przedziale wiekowym 18-26 lat najlepiej z Radomia lub Skarżyska/ okolice
Hej. Szukam dziewczyny która ma ochotę pójść potańczyć i pobawić sie w klubie :). Wiek nie jest ważny, liczy sie dobra zabawa i miła atmosfera :)