Partner na studniowke, wesele, etc... strona 88 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Witam Poszukuje partnerki na wesele rodzinne wsumie sami mlodzi maja byc wesele sie odbyc ma 25 czerwca w okolicach Lublina zapewniam dojazd i nocleg jesli chetna jestes odezwij sie :)
Poszukuje partnerki na wesele 9 lipca w Monte Carlo. Wzlot y gdańska jest w pąitek rano do nicei i powrót do Gdanska w poniedziałek po południu.Poza weselem w planie opalanie się na plazy w moonaco. Lotopłacam ja. Hotel opłaca para młoda. Chętne dziewczyny w wieku 21-35 prosze o kontakt na priv
Pszukuje natychmiastowo partnerki na wesele ! woj. Podlaskie :) chetne pisac priv o wiecej informacji :)
Szukam kobiety na wesele,zapewniam transport oplaty itp.oczekuje zgrabnej sylwetki ,kultury oraz dobrej "intensywnej"nocy .Priv
Aż tak z ciekawości dopytam - to jakaś nowa metoda na podryw czy w ogóle nie macie koleżanek? Przecież chyba dużo zabawniej jest iść z dobrą przyjaciółką na wesele niż z totalnie obcą dziewczyną.