Partner na studniowke, wesele, etc... strona 85 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Pójdę na studniówkę. Nie jestem kłodą i potrafię się ruszać, w zależności od towarzystwa mogę być poważny, ale i śmieszkiem poza wszelko kontrolo :D
Najlepiej napisz, spotkamy się i zobaczymy, czy przejdę selekcję :)
Albo zapytaj mnie o fb, to tak zobaczysz więcej info o mnie :)
Z przyjemnością pójdę na studniówkę, wesele czy innego typu impreze :) Śląsk ;)
Z miłym chłopakiem wybiorę się na dyskotekę imprezę :)
Ogłoszenie parafialne poszukuje kandydatki która wybierze się ze mną na ślub. Zgłoszenie proszę składać prywatnie ze swoim listem motywacyjnym. Najlepiej aby była z Wielkopolski ale nie pogardzę jeśli ktoś z daleka będzie miał ochotę się wybrać ze mną.
Szukam dziewczyny która wybierze się ze mną na wakacje ;) Może być lato, może weekend majowy ;) preferuję góry i aktywny wypoczynek.
Poznam miłego chłopaka z Okolic Katowic w celu imprezowania (Spiż i te sprawy), do 32 roku życia :) pozdrawiam