Partner na studniowke, wesele, etc... strona 83 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
mi by sie przydał partner na SYLWESTRA :) tylko śląsk:) ktos kto lubi tańczyc, impreza pod krawatem :P
Zaproszę partnerkę 17-21 lat na studniówkę w styczniu która odbędzie się we Wrocławiu. Więcej info priv.
Witam wszystkie ładne panie szukam osoby towarzyszącej na sylwester 2016 z podkarpacia ktos zainteresowany priv
Zaproszę panią do lat 22 na sylwester w miłe towarzystwo z 31 na 2 stycznia . Jesli jest jakaś miła pani z Poznania i nie ma planow a nie chce spedzic sylwestra 2015/2016 samej to zapraszam na priv . : D
Elo, elo. Poszukuję partnerki na sylwestra w Zakopanym [z okolic Racibórz, Rybnik, Wodzisław] wyjazd od 28.12-02.1
poszukuje dziewczyny na sylwestra. Rozszedłem sie z moją, a wykupiłem już wycieczkę all inclusive na sylwestra. Wycieczka 4 dniowa do Hiszpanii. Więcej informacji na priv