Partner na studniowke, wesele, etc... strona 92 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Pójdę na studniówkę, Katowice, Sosnowiec i okolice :)
Oczywiście umiem tańczyć i umiem się dobrze bawić w nowym towarzystwie :)
Więcej info na priv a najlepiej na fb ;)
Witam.
Jeśli brakuje Tobie towarzysza na sylwestra 2016/17, a sama nie chcesz iść lub nie masz planów na ten sylwester to
napisz do mnie.
Jestem miłym i sympatycznym facetem który z miłą chęcią spędzi ten dzień.
Nie gryzę:)
Czekam na wiadomość od Ciebie.
Pozdrawiam
Podczas słuchania muzyki świat jest jak jeden wielki teledysk
Witam,
Wolny osoba na studniówkę. Lubelskie, lat 23 wzrost 182. Lubię tańczyć, rozmawiać, bawić sie.
Jeśli jakaś fajna dziewczyna potrzebuje partnera pisać.
Siemka,zbieramy wesołą ekipe na tegorocznego sylwestra pod chmurką w Katowicach zainteresowane osoby proszę o wiadomość na PW by tu ulec zbędnego spamu.
Pozdrawiam :)
Hej, mam na imię Kamil mam 22 lata i poszukuję partnerki na wesele które odbędzie się 7 stycznia, zainteresowane panie proszę pisać na privie. Pozdrawiam!
szukam chętnej pani na wspólny sylwester brak mi toważyszki wiek 19-30 okolice wrzesni :) za impreze zapłace :)
Poszukuje partnerki z ktora wybiore sie na slub wesele, gwarantuje milo spedzony ten czas . :) chetne panie prosze pisac :) dolny slask okolice legnicy zlotoryj:))