Partner na studniowke, wesele, etc... strona 96 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam osoby na wyjazd na Słoneczny Brzeg na 9-10 dni, hotel all inclusive, pod koniec lipca, więcej na priv
szukam partnerki na wyjazd all inclusive sloneczny brzeg 28-06 sierpien wylot z katowic oplacone za 2 osoby
Propozycja dla sympatycznej pani.
Mam ustawioną przyczepę kempingową w Borach Tucholskich = w każdej chwili możnaby skorzystać - weekend, parę dni, a może całe wakacje...
Szukam partnerki na wesele, uśmiechnięta i lubiąca zabawę na 5 sierpień z okolic Opola, Raciborza. Priv
Siemanko szukam ślicznej I zgrabnej kobiety na wesele 2 września... niestety zostałem na lodzie jak to sie mowi;) musi umieć dotrzymać mi kroku A to nie jest proste ;p miejsce wesela wyszkow )(
Siemanko szukam ślicznej I zgrabnej kobiety na wesele 2 września... niestety zostałem na lodzie jak to sie mowi;) musi umieć dotrzymać mi kroku A to nie jest proste ;p