Partner na studniowke, wesele, etc... strona 98 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam partnerki na 18 odbędzie się za ostrowem Wielkopolskim partnerka może być z dolnego Śląska albo Wielkopolski preferowany wiek 18-25 lat fajnie jak byśmy się wczesniej spotkali i poznali
Szukam partnerki na wesele i studniówke chętne osoby wysyłać zdj w sukienkach na pw odpowiem na najciekawsze ps muszą być długie nogi ładne :D
Witam serdecznie. Szukam partnerki na Sylwestra na Majorce od 29.12 do 2.01. Wyloz z Poznania. Zapraszam na priv
Szukam partnera na wesele w drugi weekend lutego 2018 r. Ślub odbędzie się w Łodzi, a wesele w Aleksandrowie Łódzkim. PROSZĘ TYLKO O POWAŻNE PROPOZYCJE :)
Hej, poszukuję kobiety która byłaby chętna spędzić ze mna Sylwestra w Katowicach.
Nie oczekuję niczego więcej z Twojej strony.
Również Twój wygląd jest rzeczą drugorzędną, jestem bardzo tolerancyjny.
W razie potrzeby istnieje możliwość bezpłatnego udostępnienia miejsca (zarówno do noclegu jak i ogarnęcia się) w pokoju hotelowym (pokój jest z dwoma pojedynczymi łóżkami).
Jeżeli będziesz chciała wcześniej możemy udać się na miasto na obiad, kino itp. Wszystko oczywiście na mój koszt.