Partner na studniowke, wesele, etc... strona 103 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Witam drogie Panie. Szukam partnerki na wesele moich znajomych tj 6.10.2018(rychło w czas co nie?) jednak mam nie duże wymagania, fajnie gdybyś umiała troszkę tańczyć(troszkę bo sam nie jestem mistrzem) no i lubić też to musisz bo nie mam zamiaru prosić się żebyś ze mną zatańczyła. Dobrze jeśli potrafisz się zachować przy innych (wiadomo na luzie ale z umiarem) no i najlepiej gdybyś była z okolic Gliwic,Zabrza,Mikołowa,Katowic dla mojej i twojej wygody.
Jeśli któraś z Pań jest zainteresowana to zapraszam na pw
SZUKAM TOWARZYSTWA NA WYJĄTKOWE, BEZ KOSZTÓW, WAKACJE NA SARDYNII!
Zapraszam fajną, młodą kobietę na wspólny wyjazd w październiku (termin do ustalenia) na wyjątkowy wyjazd kamperem (VW Westfalia California) na Sardynię (dwa dni w jedną stroną autem i promem lub samolotem w 3 godziny). Na miejscu najpiękniejsze plaże Włoch - puste zupełnie po sezonie, gorące (w październiku na południu Sardynii (około 200 km od wybrzeża Afryki temperatura 25-35 C, woda 22-25 C), polska baza kite/ wind/surf.. itp. itd. strona skyhigh.(koniecznie trzeba oglądnąć stronę, zdjęcia, filmy, mnóstwo info o okolicy pogodzie, warunkach itd. a także na gogle maps (satelita) wpisać Porto Botte, Prowincja Carbonia-Iglesias Włochy) z fantastyczną ekipą i atmosferą, pyszne jedzenie, wino, odpoczynek od tłumów ludzi. Byłem tam 3 lata temu w październiku przez 5 tygodni, plus zwiedzanie całej Sardynii i było wspaniale, a jeździłem w wiele miejsc, a tam jest tak wyjątkowo jesienią, że wracam znowu. Pokrywam wszelkie koszty przejazdu i pobytu, zapewniam interesujące towarzystwo 36- letniego, niebanalnego i atrakcyjnego prawnika na wakacjach, świetną zabawę, absolutne bezpieczeństwo, ewentualnie naukę kitesurfingu, snorkeling, plażowanie, dobrą muzykę itp. itd.. słowem nietypowe, wspaniałe wakacje. Możliwy przylot i/lub odlot tanimi liniami 2 razy w tygodniu loty z Warszawy i Katowic do Alghero, na krótszy niż mój pobyt, ja się dopasuję i pokrywam koszty w miarę potrzeb. Zapraszam do kontaktu tylko dziewczyny poważnie zainteresowane propozycją, spontaniczne, z dobrą energią, otwarte, o pogodnym usposobieniu i z poczuciem humoru, aktywne, ciekawe świata i ludzi, uwielbiające plaże i wodę. Wszystkie szczegóły do wyjaśnienia i ustalenia – priv
Czy znajdzie się chętna duszyczka na wesele 20 października okolice Chodcza. 26lat 184cm wzrostu. Więcej inf priv. Pozdrawiam :)
Szukam chętnej na jutrzejszą imprezę Parade Wolności-Wixa Pol. Piszcie na pw Impreza jest w Łodzi na piotrkowskiej.
Jeśli jakaś dziewczyna nie ma partenra na studniówkę bądź wesele, to się polecam ;) Lubię tego typu imprezy, bo to dobra okazja, żeby potańczyć