Partner na studniowke, wesele, etc... strona 102 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Cześć koleżanki ;)
poszukuję dziewczyny z Warszawy, która lubi wyjść na miasto, pójść do klubu, nad Wisłę. Ważne jest żeby lubiła tańczyć ;p trochę wypić ;p po prostu być na luzie :). Wiek nie jest ważny :D
Witam wszystkie drogie Panie !
Jeśli nie masz z kim iść na wesele studniówkę bądź inna imprezę okolicznościową chętnie Ci potowarzyszę.
Wszystkie zainteresowanie Panie zapraszam na priv
Cześć szukam partnerki na wesele jeżeli jest tu jakas Kobieta chętna się pobawić to proszę pisać najlepiej okolicę gniezna
Pozdrawiam
Poszukiwany partner na wesele 8.09 najlepiej jak byś miał powyżej 180 :) więcej na priv :) okolice Garwolina w stronę Warszawy pozdrawiam ciepło
Partnerka na wesele poszukiwana ! 😊 Jestem z okolic Warszawy ,ale wesele odbywa się w Białymstoku. Przejazd, nocleg i dużo świetnej zabawy ,wśród dużej zwariowanej rodziny zapewnione !😀
Hej Kochane dziewczyny :)
Jeżeli Cię zainteresuje Moja postać to po prostu napisz na pirva :)
Mam na imię Dawid.:) Jestem szczerym, dobrym, spokojnym, miłym, wesołym, uśmiechnięty, uczuciowy, całusny, romantyczny, rządny przygód, otwarty, rodzinny, pomocny, przyjacielski, do pogadania na wszystkie tematy. :)
Lubię: długie spacery, rozmowy na każdy temat, słuchać muzyki, gotować, oglądać filmy, seriale.