Partner na studniowke, wesele, etc... strona 97 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Poszukiwana partnerka na imprezę rodzinną w połowie września na śląsku. Wszelkie pytania na PW. Zapewniam miłe towarzystwo, dojazd i kulture z mojej strony. Pozdrawiam
Poszukuję partnerki na wesele, które odbędzie się na początku września. Szukam dziewczyny miłej, dość niskiego wzrostu (max 160cm), która lubi tańczyć i chciałaby spędzić noc na parkiecie w miłym towarzystwie.
Hejka :) Szukam chętnej kobiety na imprezkę klubową 28.08 (Sobota ) Bydgoszcz, Kuj.pomorskie . Pozdrawiam :*
Hej:) Poszukiwany Miły,Towarzyski z Poczuciem Humoru lubiący dobrze się bawić Partner na wesele które odbędzie się 30.09.Chętnych zapraszam na Priv.Pozdrawiam Kamila:D
Hej :) Czy znajdzie się tu jakaś koleżanka lubiąca dobre kabarety? Gdyż mam 2 bilety (złota strefa) na Polską Noc Kabaretową w Kaliszu dnia 06.10.2017 a samemu to żadna radocha ;/ Zainteresowane osoby zapraszam na priv.
Sieemka.
Poszukuje osoby towarzyszącej z Wielkopolski. Transport czy nocleg się ogarnie.
Wesele niestety już w tę sobotę tj. 16 września.
Osoba, którą wcześniej zaprosiłem się kontuzjowała więc niestety muszę kontynuować poszukiwania na szybkości :x
Gwarantowana dobra zabawa i towarzystwo :D
Też bym chętnie poszukał kogoś na wesele 7 kwietnia 2018. Jednak wcześniej musiał bym się nauczyć tańczyć to plus brak zainteresowania alkoholem sprawia, że pewnie znów pójdę sam . Zawsze się denerwuję kiedy tańczę i później z pewną dozą zazdrości patrzę na moich krewnych którzy opanowali tę czynność do perfekcji (zdobywali nagrody w przeszłości).