Partner na studniowke, wesele, etc... strona 9 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam miłej dziewczyny z podkarpacia na studniówkę... Jeśli znajdzie się jakaś zainteresowana osoba to czekam na wiadomość:)
dziewczyny jesli potrzebujecie partnera na studniówke welele lub bale z innych okazji
i nie macie z kim isc piszcie. Umiem tanczyc. Jesli trzeba dojade. chetne zapraszam
A też się dopiszę ;). Szukam partnerki na Bal w Poznaniu 24 kwietnia. Atrakcyjna, miła, mająca coś do powiedzenia i PRZEDE WSZYSTKIM dobrze wychowana.
"listy motywacyjne" na priv ;).
PS. Koniecznie trzeba się będzie spotkać przed eventem
Pozdrawiam :D
Mam mały problem mojej partnerce na studniówkę wypadła pilna sprawa i nie może pójść ze mną. Jeśli jesteś chętna , pisz. Czekam...
a ja chętnie pójdę z dziewczyną do kina jak kupi bilety i coś do jedzenia mile widziane piwo piast :D pisać na priv