Partner na studniowke, wesele, etc... strona 8 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Jestem w Polsce i szukam kobiety chętnej na dobrą imprezkę sylwestrową...
Gwarantowana dobra zabawa... Czekam na PRIV!
Jezeli poszukujesz partnera na studniówkę z Trojmiasta to zapraszam do kontaktu :) Fotki przesle na maila :)
nie wiem dlaczego ale wszyscy zawsze uważają że żartuje ^^ wiec tym razem to nie jest żart
no to tak poszukuje partnerki na studniówkę z Dolnegośląska na początek lutego
jeśli by był ktoś zainteresowany to priv :]
Witajcie poszukuję fajnej zabawnej dziewczyny na studniówkę woj.podlaskie.Chętnie z nią właśnie pójdę na 100.Proszę pisać na Priv.Pozdrawiam Adam.
Witam serdecznie , zajdzie się może sympatyczna dziewczyna z okolic Poznania która przeszłaby się ze mną na studniówkę za miesiąc ? A pózniej może coś więcej jeśli się polubimy ;* proszę o ewentualny kontakt na priv , pozdrawiam:)