lista tematów
Partner na studniowke, wesele, etc... strona 5 z 107
...A kto powiedział, że nie można zakochać się podczas studniówki, wesela, i tym podobnych uroczystości? :) - Miłość nie wybiera czasu ani miejsca... - spotkać ją można wszędzie. Szczęściu trzeba pomagać :)...
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Cześć. Poszukuję partnerki na sylwestra. Jeśli jest jakaś chętna by dać sobie stópki podeptać to proszę o kontakt :) Pozdrawiam
To i ja mam cosik ciekawego, jestem z gór tam organizuje sylwestra zapraszam dziewczyny z 100licy w góry spanie wszystko jest :)
Teraz jestem w Wa-wie do świąt więc można się wcześniej poznać itd.
Teraz jestem w Wa-wie do świąt więc można się wcześniej poznać itd.
Szukam pięknie i rozmownej dziewczyny którą mógłbym porwać na połowinki w liceum ^^
Warszawa i okolice (;
Warszawa i okolice (;
Potrzebna partnerka na studniówke ze śląska najlepiej okolice Tarnowskich Gór
Za darmo se pojecie, popijecie i pobawicie a to wszystko w miłym towarzystwie:D
Piszcie na priv;)
A ja zawsze lubiłem sympatyczne towarzystwo, i chętnie zobaczę ładną ale nie próżną dziewczynę w jakimś pubie w 3mieście :D
witam was kochane :)
jeśli któraś z was nie ma/ nie chce pójśc z kimś z kim zwykle bywa i poszukuje interesującej osoby to zapraszam do mnie :)
pozdro