Partner na studniowke, wesele, etc... strona 6 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Hej:).
Jestem zaproszona na wesele do znajomych-drugi weekend lutego. Jeśli ktoś jest chętny-zapraszam.
P.s Szukam partnera dobrze wychowanego, a nie takiego który szybko się upije i będzie tylko problem.
Szukam partnera na studniówkę z okolic Wrocławia.
Chciałabym, aby miał poczucie humoru, był towarzyski, kulturalny, przystojny i lubiący tańczyć ;)
Studniówka przewidywana na połowę lutego 2010.
mail: lady-1x@02.pl
ja jak na razie nie mam żadnej ciekawej kandydatki na studniówkę;-)
jeżeli jakaś kobietka uważa się za sympatyczną i ciekawa:P :-) może napisać na priv;) zapraszam;)
WLKP ;)
szukam milego z wygladu i kulturalnego partnera na studniowke z częstochowy pilne :) moje gg 18162212
Witam
4 lutego mam wesele brata ciotecznego, a z racji tego, że niedawno rozstałem się ze swoją "Merry", nie za bardzo mam z kim pójść - a koleżanek nie będę prosił, bo sobie jeszcze coś pomyślą
Wesela z ogółu są nudne, więc z chęcią widziałbym tam jakąś nową osobę, z którą mógłbym spędzić czas na poznawaniu się.
W zamian za partnerstwo mogę odwdzięczyć się tym samym (czyli pójść z kimś na jego imprezkę - jeśli będzie taka potrzeba).
Siebie opisać mogę jako kulturalną osobę. Osoby chętne do współpracy zapraszam do napisania prywatnej wiadomości.
Pozdrawiam
Damian W.