Partner na studniowke, wesele, etc... strona 11 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Jeśli jest Tu sympatyczna i miła dziewczyna możecie napisać okolice Buska,Staszowa
nie obrażę sie ;))
piszecie na Priv
Szukam parterki na wesele ja jestem z zachodniopomorskiego ale wesele bedzie w Warszawie jestem mily sypatyczny zabawny i uwielbiam tanczyc;p chetne prosze o pw:)
Witam, Szukam partnera do nauki tańca w Lublinie. Chciałabym się zapisać do Akademii Tańca Megadance (http://www.megadance.lublin.pl/towarzyski.php). Dobrze byłoby gdyby partner miał więcej niż 174cm ;)
Chętnych proszę o pisanie wiadomości.
Pozdrawiam
Nie masz z kim iść na imprezkę,wesele,spędzić weekendu lub spotkania w gronie rodziny lub znajomych ?
Kulturalny, miły, inteligenty facet chętnie pomoże :)
Może być Kraków, Nowy targ, Nowy Sącz, Zakopane i okolice he :)
Chętnie poznam ładną i sympatyczną dziewczynę która z chęcią By poszła na Wesele..:)
Pisać na pRiV...:)
szukam Dziewczyny z krakowa lub okolic na wesele mojej kuzynki wiek 17-23 jako osoba towarzysząca ! chętne pisać na PW :)
Je też bym się wybrał na darmową imprezę ;))