Partner na studniowke, wesele, etc... strona 14 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Napisanie na forum typu " zapraszam na wesele" , " zapraszam kulturalną dziewczynę na impreze" w 90% zakończy się niczym. Taki prost, tekst ma zaciekawić kobietę ? nie sądzę.... no chyba że jesteście bardzo przystojni to macie przewagę ponieważ jakiś % młodych kobiet poleci na to, ale tu trzeba pokazać trochę osobowości pisząc takiego posta z zaproszeniem, ponieważ on ma zaciekawić kobietę i spowodować to żeby zaczęła myśleć, że jeżeli nie pójdzie z wami na tą imprezę to straci pełen atrakcji wieczór. Panowie trochę inwencji twórczej nie musicie zaraz pisać wypracowania i poematów, najlepiej zagrajcie na emocjach.
Podam 2 przykłady jak ja bym zaprosił dziewczynę na wesele:
- Jesteś ładną i sympatyczną kobietą? Nie masz faceta ? Gwarantuje Ci rozrywkową noc przy tańcu i muzyce, nie zastanawiaj się czytając tego posta, ponieważ tracisz czas na internet i na siedzenie w domu a możesz zyskać ciekawą historie w swoim życiu " Wesele z nieznajomym ".
- Czy jesteś interesującą dziewczyną? Dla której warto poświęcić czas i zaprosić na wesele?. Życie jest piękne i trwa tylko chwile... ta weselna noc, która czeka na Ciebie będzie przełomem Twoich dotychczasowych dyskotekowych nocy, i o 24 wypijemy szampana razem z parą młodą. Czeka na Ciebie wesele jak z bajki
cześć biorę udział w konkursie zagłosujesz???możesz mi pomóc klikając i oddająć głos pozdrawiam
http://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja_gwiazda/oddajglos.php?id=454210
KRYSSSSSSSSSSS .
helo helo co ja tu robię :]
a teraz do rzeczy ... są chętne na wesele 29 maja Lubelskie
Pozdrawiam :)
Ja też szukam chłopaka na wesele z okolic Wawy 03 lipca...Mama 24 lata jestem spokojną a zarazem energiczną dziewczyną lubiącą się bawić...Proszę o poważne propozycje tylko:)
A ja bym szukał kogoś na 24 lipca na wesele, jak wiadomo kobietę;) lubię tańczyć, bawić się więc nie powinno być nudno ;) z resztą na weselach nigdy nie jest :P pozdrawiam :P