Partner na studniowke, wesele, etc... strona 18 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Mogę zaprosić dziewczyne na wesele w październiku. Zaznaczam, że poszukuję partnerki do tańca, a nie do siedzenia ;)
szukam partnera na wesele 25.09, najlepiej z okolic Raciborza lub Kędzierzyna-Koźla. Jeżeli jesteś towarzyski i lubisz tańczyć, wiesz co robić -> gg 12278968 :)
Pisało że randki i że można napisać że kogoś sie szuka no to więc szukam jeśli ktoś oczywiście by chciał
Szukam dziewczyny w przedziale wiekowym 16-21 lat z okolic 3miasta.
czekam na odpowiedz na PW. Jestem otwarty na kazda propozycje :*
szukam chlopaka ogarnietego, lubiacego tanczyc na wesele 4 wrzesnia 2010, sprawa na dosc pilna!!! wiecej info na priv
gdybym ja szedł na jakieś wesele wolałbym iść na nie z jakąś koleżanka niż zapraszać kogoś z netu kogo w ogóle nie znam.
ladna, zgrabna brunetka szuka partnera na studniówke (bez zobowiazan), ktora odbedzie sie w polowie stycznia 2011r. w Bielsku podlaskim (tj. miasteczko ok. 60km od Bialegostoku).
troche wymagam:
-wiek 19-25 lat
-wzrost od 175cm
-przystojny, zadbany (chodzi o zdjecia)
-kulturalny, na poziomie, pijacy z umiarem (zeby nie przyniosl wstydu )
-tanczacy przy kazdego rodzaju muzyce
jesli ktos jest chetny prosze odezwac sie na meila: kaczusia1@o2.pl wtedy napisze szczegoly.
pewnie bede chciala zobaczyc zdjecie calej sylwetki, przewidziane wstepne spotkanie.
wszelkie pytania kierowac najlepiej na meila, bo nie wiem czy bede tu czesto zagladala.
pozdrawiam