Partner na studniowke, wesele, etc... strona 20 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Jest jakaś dziewczyna z okolic Leszna (Wlkp.) chętna by pójść ze mną na wesele 16.10? :) Koleżanka złamała nogę wczoraj ;/ Jakby co to proszę o PW :)
szukam fajnej dziewczyny z okolic wawy na stałe mam nadzieje. zainteresowane prosze o kontakt pozdro.
Koszt biletów dla tych, co nie studiują w Wyższej Szkole Handlu i Prawa - od 30zł do 50zł (w zależności, gdzie kupują).
Więcej informacji podam na PW - pisz tu.
Zgłoszenia przyjmuję do 16 października.
Szukam przystojnego i eleganckiego,zadbanego blondyna z dłuższymi włosami :)na studniówkę :DD chętni pisać! :DDDD
Podbijam by się nie zamknał :)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
A wam powiem, że tez mam ten problem w styczniu studniówka a partnera nie mam, chętnie bym przetańczyła z jakimś przystojniakiem cala studniówkę :D
14.01 studniówka a ja partnerki nie mam :P Jeżeli któraś dziewczyna z Łodzi bądź okolic byłaby zainteresowana to proszę o wiadomość :) :) Pozdrawiam Panie :*
:P oho .... jeśli chodzi o Studniówkę :) to też bym kogoś chętnie znalazł :))))
15.01.2011 xD
jak mawiał Peja: wszystko na mój koszt xD
znajdzie się jakaś amatorka cukierkowego potworka jak ja?? xd
Warszawa, okolice
Białystok i okolice proszę PW :)
mi się podobały 2studniówki które miałem w tamtym roki i chętnie pójde z jakąś miłą Panią na następne ;)