Partner na studniowke, wesele, etc... strona 24 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
hm nie mam pojęcia czy ktoś przez fotkę się poznał na studniówkę, ale polecam byc rozważnym w tym, najpierw się poznac, a najlepiej iśc ze znajomym, znajomą, no albo zemną hihihi :)) bawcie się dobrze na slubach, studniówkach, i innych imprezach :))
Jeżeli jeszcze któraś dziewczyna z POZNANIA ma problem z facetem na studniówkę - z chęcią przyjdę z pomocą ;)Kultura przy stole,dobry żart.Na pewno się nie upiję i myślę,że zrobię dobre wrażenie przed koleżankami.
Trochę tańczę,także mam jakieś podstawy tańców towarzyskich,interesuję się aktorstwem(startowałem do szkoły aktorskiej) i filmem.
Łukasz,21 lat -
mail: miedzianin@o2.pl
P.S:Zdjęcia sprzed 2 lat na fotce;P
Szukam partnerki na studniówke dla kumpla, która odbędzie się 23.01 w Krakowie w Hotelu Europejskim.
Niestety nie posiada konta na fotce, ale na facebooku oczywiscie :D
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000541438525