Partner na studniowke, wesele, etc... strona 26 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ponawiam moje ogłoszenie ;)
Mam wolne zaproszenie na koncert ATB 2 maja w Poznaniu.
Poszukuję osoby towarzyszącej. Info przez PW :)
Witam mam 18 lat i poszukuje dziewczyny na wesele które odbedzie się 31 lipca 2011 roku. Wesele odbedzie się w wojewódzctwie łódzckim. Wesele jest pomiędzy Częstochową, Wieluniem, Bełchatowem. Więcej informacji na gg: 35462693
lub pod e-mailem: szukamdziewczynynawesele@gmail.com
Siemka
Szukam Dziewczyny do towarzystwa na weselu.
Jeśli znajdą się chętne Panie to dostaną fotkę bądź link do mojego profilku z fotą.
Odpowiem na KAŻDE pytanie więc nie ma czego się obawiać.
I lat mam 21.
brat nie ma konta na fotce także piszę w jego imieniu :) szukam chętnej dziewczyny na wesele które odbędzie się 21 maja okolice Białej Podlaskiej (Lubelskie) brat lat 19;) więcej informacji na priv ;)
Szukam spontanicznej, lubiącej dobrą zabawę partnerki, która poszła by ze mną na wesele (11 czerwca). Wiek 20 - 30 lat (ja mam 25), z Łodzi lub okolic :). Zapraszam
Heja ;)
Szukam sympatycznej i spontanicznej dziewczyny która lubi dobrą zabawe i poszłaby ze mną na wesele, które odbędzie się w zachodniopomorskiem (w nadmorskiej miejscowości) dnia 28 maja.
Najlepiej jeżeli jesteś z Warszawy, tak żeby można było się wcześniej spotkać w celu dogrania szczegółów :)