lista tematów
Partner na studniowke, wesele, etc... strona 30 z 107
...A kto powiedział, że nie można zakochać się podczas studniówki, wesela, i tym podobnych uroczystości? :) - Miłość nie wybiera czasu ani miejsca... - spotkać ją można wszędzie. Szczęściu trzeba pomagać :)...
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Witam, poszukuje chętnej dziewczyny która pójdzie ze mną na moją studniówke :) Gwarantuje udaną zabawę.
BIAŁYSTOK I OKOLICE (zapewniam transport)
Kontakt na priv :)
BIAŁYSTOK I OKOLICE (zapewniam transport)
Kontakt na priv :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
::
Dobra szukam partnera na moją studniówkę w Łodzi jakoś pod koniec stycznia 2012roku ^^ wymogi wzrost powyżej 178cm ^^ osoby zainteresowane proszone są o kontakt na priv xD
Dobra szukam partnera na moją studniówkę w Łodzi jakoś pod koniec stycznia 2012roku ^^ wymogi wzrost powyżej 178cm ^^ osoby zainteresowane proszone są o kontakt na priv xD
podam kolejne aspekty na które zwracam uwagę :P osoba musi umieć tańczyć oczywiście oraz mieć nie mniej niż 18lat a nie więcej niż 23, nie powinien też być łysy, ani przesadnie lubić alkohol.
Szukam partnerki na wesele w Warszawie, ktore bedzie pod koniec pazdziernika.Wiek 17-19l...wiecej szczegolow zaiteresowanym podam na privie;D
poszukuję chłopaka, który byłby chętny pójść ze mną na studniówkę pod koniec stycznia, najlepiej potrafiący tańczyć! ;) Chełm, Lublin i okolice, szczegóły na priv ;)
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...
Nie poszukuję partnerki na żadną konkretną imprezę, ale chętnie się wybiorę jako partner :*, okolice Zabrza pisać na priv :*