Partner na studniowke, wesele, etc... strona 34 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam partnera na studniówkę (w drugiej polowie lutego). Mile widziany chłopak z Rybnika i okolic w wieku 18-22l. :)
Poszukuje partnera na bal 18-latków, który odbędzie się 4 lutego w mojej miejscowości.
Partnerzy mile widziani z okolic woj. opolskiego i dolnośląskiego.
Partner powinien mieć poczucie humoru oraz dobrze by było gdyby miał dryg do tańca.
Jestem dość wymagająca. :)
Chętnie potowarzyszę na studniówce, półmetku i innych imprezach, najlepiej wielkopolska ;) choć nie skreślam kobiet z innych rejonów polski ;) wszystko zalezy od terminu ;)
Szukam partnerki na studniówkę.Termin jest w ten weekend a dokładnie 28.01.Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na Pw. Rybnik.
Pilnie poszukuję partnerki na studniówkę , gdyż plany mi się posypały. Termin 11 luty . Miejscowość: nie daleko Rabki Zdrój . Woj. małopolskie.
Partner na wesela , studniówki , imprezy urodzinowe , Bale
Teren Katowice , Mysłowice, Sosnowiec , Dąbrowa Górnicza ,