Partner na studniowke, wesele, etc... strona 33 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Potrzebuję partnerki na studniówkę ... Na 14 stycznia. Okolice Opola, Kluczborka, Kępna... Zapewniam dojazd i nocleg w hotelu. Mogę nawet nie pić alkoholu. Zależy mi na dobrej zabawie. Nie chcesz iść sama bo nikogo nie znasz? Weź koleżankę. Napisz a na pewno się dogadamy. Proszę pomóżcie...
Potowarzyszę na sylwestrze studniówce bądź innej imprezie :*. Jestem Paweł. Mam 18 lat i mieszkam w centrum Zabrza.
Nie ważne z kim, ważne żeby dobrze się bawić :*.
A Co mi tam Również chętnie po towarzysze na studniówce czy weselach :)
Wiek 25
Woj. Śląskie
Pozdrawiam!
Szukam chłopaka z okolic Krosna na STUDNIÓWKĘ 28stycznia , bez zobowiazan. Dwu dniowa impreza. Chętni piszcie PW.
Potrzebuję dziewczyny na studniówkę, 21 stycznia Białystok.Koleżanka poinformowała mnie dopiero ,że nie moze iść... Super!!! Która dziewczyna jest chętna to PW.
szukasz partnera na studniówkę?? oczywiscie za free napisz gg 6819900 nie pije alkoholu mam auto nie pale lubie tańczyć i ukonczyłem kursy tańca mam 180 cm wzrostu i jestem z KRAKOWA I najważniejsze nie będziesz sie wstydzić mojego wyglądu :D :p będziesz chętna napisz :)