Partner na studniowke, wesele, etc... strona 39 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
witam szukam dziewczyny ktora wybieze sie ze mna do Skorzęcina 27-29 lipca
mam wykupiony pobyt w hotelu a koolezanka mnie wywalila na sanki :D
hetne dziewczyny pisac w priv :) pozdrawiam
wiek nie gra roli
Witam wszystkie dziewczyny przeglądające to forum!
Jestem chętny dotrzymać towarzystwa dziewczynie, która wybiera się na wesele, studniówkę lub jakąkolwiek inną uroczystość a nie chce być tam sama.
Jestem człowiekiem towarzyskim, otwartym, pozytywnie nastawionym do ludzi.
Mam 23 lata, 178 cm wzrostu i nie ukrywam, że lubię tańczyć.
Mieszkam na Śląsku.
Jeśli masz jakieś pytania to zapraszam! Postaram się na nie odpowiedzieć;)
mail: twisterdance@wp.pl
nr gg: 15581836
Piszcie śmiało!23 lata, 178 cm wzrostulubię tańczyćmail: twisterdance@wp.pl
nr gg: 15581836
skoro temat taki jest, to szukam partnerki, bo już nie długo pewna okazja także przyda się do tańca :)
chętnie potowarzyszę uroczej Pani z Katowic na weselu, studniówce badz innej uroczystosci :) zapraszam do zakladki PW :) wiek nie gra roli :)
Chetnie Pójde z jakims Miłym Panem na Wesele,Studniówke i inne imprezy okolicznosciowe:)
Pisac na Priv:)
Poznam miłą dziewczyne z ktora wybiore sie na wesela. Wesela odbędą sie w wrzesniu róznica pomiedzy nimi 2 tyg. Pisac na priv
Witam, tak się zdarzyło że szukam partnerki na wesele kolegi :) Impreza odbędzie się `11.08.2012 w Pniewach k. Poznania, także został trochę ponad tydzień :) Wesele w gronie fajnych młodych osób, jeżeli lubisz dobrą zabawę i oczywiście taniec to zapraszam. Transport zapewniam ja, ponieważ nie pije na weselu. Chętnie mogę tez potowarzyszyć na podobnej imprezie. Więcej info na PRIV :)