Partner na studniowke, wesele, etc... strona 42 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
potowarzyszę dziewczynie na weselu :)
24 lata, 181 cm wzrostu, brunet, LUBLIN,
zreszta, jak ktoras bedzie zainteresowana wrzuce fotki ;) narazie jestem photo off
Poszukiwany partner tańczący na studniówkę 2.02 w folwarku zalesie koło wieliczki. Ja jestem z okolic krakowa:)
dziewczyny szukacie partnera na wesele, studniowke itd to piszcze do mnie na priv nie biore za to zadnej kasy liczy sie dobra zabawa pozdrawiam i czekam:)
Szukam partnera na studiówkę a może i na całe życie ;D chętni pisać na priv woj. lubelskie Puławy ;D
Szukam partnerki na wesele 20.10.2012 w BUCZU.
Woj. Wielkopolskie/lubuskie, przyjadę, gwarantuje dobrą zabawę, oraz odwiozę.
priv. pilne
Hey :)
Jestem do dyspozycji dziewczyn pójdę na studniówkę, wesele etc. Lubię dobrą zabawę umiem tańczyć (jestem po kursach) mam 180 cm wzrostu. Pozdrawiam i zapraszam Kargowa, Wolsztyn, Nowy Tomyśl, Grodzisk Wlkp. Zbąszyń i okolice.
Poszukiwany sympatyczny,najlepiej wysoki chłopak,o milej aparycji,który potowarzyszy mi na imprezie urodzinowej. Chętnych zapraszam na priv,tam więcej szczegółów :-)
Szukam partnera na studniówkę, która odbędzie się 12 stycznia w Kielcach. Chętni zgłaszać się na priv.
Szukam partnera na studniówkę, która odbędzie się 01.02. Województwo kujawsko-pomorskie, zwłaszcza okolice Torunia. Chętni pisać na priv.