Partner na studniowke, wesele, etc... strona 43 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam jakiejś fajnej dziewczyny od 17 do 24 lat na weszele brata w charakterze osoby towarzyszącej
okolice Rudnika nad sanem
Cześć :-) a ja dla odmiany nie szukam towarzystwa na moje imprezy, ale bardzo chętnie będę towarzyszem na weselu lub studniówce albo innej imprezie :-) sosnowiec, katowice i okolice.
Zapraszam na pw :-*
Szukam dziewczyny na wesele w dniach 24.11-25.11 z Częstochowy i okolic. Zapewniam transport i dobrą zabawę.Więcej info na priv lub pod tomelex@wp.pl
Hey :)
Jestem do dyspozycji dziewczyn pójdę na studniówkę, wesele etc. Lubię dobrą zabawę umiem tańczyć (jestem po kursach) mam 180 cm wzrostu. Pozdrawiam i zapraszam Kargowa, Wolsztyn, Nowy Tomyśl, Grodzisk Wlkp. Zbąszyń i okolice.
Chętnie pójdę na studniówkę z fajną dziewczyną - najlepiej w Krakowie lub okolicach.
Dobrze tańczę, nienagannie wyglądam, świetnie odnajduję się w grupie. Można bookować terminy :)
Z checia Pojde z jakims Panem na studniowke , wesele :) chetni pisac a jezeli chodzi o dojazdy czy cos wszystko da sie zalatwic :) Umiem Tanczyc i lubie dobra zabawe