Partner na studniowke, wesele, etc... strona 48 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Witam pójdę z jakas dziewczyna na studniówke wesele itp najlepiej wielkopolska inne województwa tez mogą byc dojade:) nie pobieram zadnej oplaty. liczy sie dobra zabawa pisac na priv lub e-mail waldi14@o2.pl pozdrawiam
Witam, poszukuję w trybie pilnym/natychmiastowym PARTNERKI na STUDNIÓWKĘ, która odbędzie się 08.02.13r, Partnerka najlepiej z okolić Gdyni, albo i z samej Gdyni. Pozdrawiam ;)
Nie dlugo z fotki,zrobia foto odloty...!bo sex fotka juz jest. Ludzie kasy nie macie na dyskotekę?rozumiem jak ktos kogos poprosi,bo zostal wyj€bany!ale wy jak żur!ktory nie chce kawałka chleba tylko 50gr woli...
ja mam kase na impreze tylko jak dziewczyna nie ma partnera a chce isc np na studniówkę lub wesele a kolo danej dziewczyny nie ma zadnego ktory by ją zainteresowal to szuka tu lepsze to niz siedziec w domu w czasie swojej studniowki
szukam stalej partnerki ze slupska w wieku od 16 do 23 lat o sobie lubie spiewac nagrywam kawalki czy to rap czy milosne nie pale papierosow bo mam elektrycznego pije okazyjnie szukam kogos kto mnie bd kochal i uszczesliwial kazdego dnia chetne pisac na moj nr przed zadzwonieniem prosze wyslac smsa z trescia swojego imienia 726175666 z gory dziekuje ;)
Hej :) Ja również poszukuję towarzysza na impreze:) W trybie natychmiastowym :) Oczywiście jakieś foto udostępnię po wstępnej rozmowie :P Okolice Rybnika.