Partner na studniowke, wesele, etc... strona 47 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam chłopaka który nie ma jeszcze planów na sylwestra a zawiózł by 4 lub 3 dziewczyny a potem odwiózł :) Tarnów i okolice ;p priv
Nie szukam kogos na gwałt.ani nie łapie darmowej okazji do zabawy.ale wiem jak jest byc oszukanym wystawionym.takze jak jakas panna poprosi zapyta to pojde z nia.ale tylko 3miasto i zeby na ostatnia chwile nie pisac.priv
Pójdę na studniówkę :) Byłem już na kilku, zawsze świetnie się bawiłem :) Myślę, że wyglądam dość reprezentatywnie :P Tańczyć umiem, samochód też jest fajny, sportowy, nic tylko brać!
Sosnowiec i okolice :) Pisać na priwatnym po wiecej info ;)
Hey :) Jestem do dyspozycji dziewczyn pójdę na studniówkę, wesele etc. Lubię dobrą zabawę umiem tańczyć (jestem po kursach) mam 180 cm wzrostu. Pozdrawiam i zapraszam Kargowa, Wolsztyn, Nowy Tomyśl, Grodzisk Wlkp. Zbąszyń i okolice.
chętnie wybiorę się na studniówkę albo wesele :D najlepiej dolnośląskie :)
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...