Partner na studniowke, wesele, etc... strona 45 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Szukam partnerki na studniówkę z okolic Rybnika :) Odbędzie się ona 19 stycznia. Jeśli znajdzie się jakaś chętna dziewczyna proszę pisać na gg: 896590 :)
Ma jakas dziewczyna z Nowego Sacza i okolic ochote przejsc sie na studniowke 12 stycznia? Piszcie na priv
chętnie bym się wybrał na studniówkę w warszawie i okolicach :) przypomniałby mi się stare dobre czasy ! :D
Szukam partnera na Wesele w czerwcu 2013r.. Jestem z Łodzi, a wesele w okolicach Kielc. Chętni niech piszą na priv :)
Poszukuje partnerki na studniówkę która odbędzie się w połowie stycznia w okolicach Krosna.
Osoby chętne proszę o kontakt na PW lub chelser93@gmail.com.
Szukam partnera na studniówkę (najlepiej z okolic Rybnika:)) Potencjalny partner niestety ''nawalił'' i bądź co bądź zostałam na lodzie. Mam cichą nadzieję na to, że znajdę tutaj kogoś kulturalnego, towarzyskiego, z poczuciem humoru, kto lubi się dobrze bawić i tańczyć (nie chcę przesiedzieć najważniejszego balu w życiu przy stole ;p). Z racji tego, że jestem dość wysoka + będę mieć szpilki, szukam kogoś wysokiego. Najlepiej ponad 185cm :) Data studniówki to 18.01. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt :)
Hejka :)
Jesteśmy trójką przyjaciół w wieku 24-26 lat, organizujemy imprezę sylwestrową w okolicach Kołobrzegu w małej willi nad morzem. Chętnie poznamy Panie które chciały by spędzić czas własnie z nami, przyjemna atmosfera, ciekawi faceci z poczuciem humoru i chęcią by przeżyć sylwestra właśnie w Twoim towarzystwie :) To nie jest żadne desperackie ogłoszenie, po prostu mamy ochotę przeżyć coś nowego :) kontakt na priv