Partner na studniowke, wesele, etc... strona 49 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Jako, że mój chłopak nie może ze mną iść na studniówkę, która odbędzie się 1 lutego, szukam pilnie jakiegoś miłego, fajnego, WYSOKIEGO (mile widziane 190+) faceta między 18 a 23 rokiem życia :D Musi być towarzyski, lubić tańczyć i dobrą zabawę, nie żaden sztywaniak. : )) Podkreślam, że poszukuję partnera wyłącznie na studniówkę. Nie opisuje na anonse o charakterze seksualnym. Mile widziane zdjęcia. :D Najlepiej z Gorzowa Wielkopolskiego i okolic, chociaż jak ma transport to może dojechać z końca Polski, zapewniam dobrą zabawę ! :D
szukam partnerki na wesele w maju 2013 :) chętne dziewczyny pisać na priv więcej szczegółów podaje na priv :) chętnie również pójdę na studniówkę :)
Witam.Z chęcią potowarzyszę jakiejś partnerce na studniówce;) Radomsko,Bełchatów,Piotrków.Mam 20 lat,jestem przystojny,towarzyski,rozgadany i rozrywkowy.Ze mną na pewno nie zapomnisz swojej studniówki:)
hej teraz ja jestem w potrzebie poszukuję dziewczyny na wesele kuzyna które odbedzie sie w Wolsztynie w Kaukaskiej dnia 9 lutego chętne prosze pisac na priv
Potowarzysze dziewczynie na ostatkach tegorocznych w dniach 09.02 (sobota) 10.02 (niedziela) :) łódzkie
Inne imprezy tez mile widziane :) dziewczyny w wieku 18-23 lat, najlepiej z transportem poniewaz wypozyczylem samochod na ten dzien :) moge byc kierowca :) dla zainteresowanych - priv :)
nie wykluczam innych terenow Polski jesli jestes w stanie zorganizowac jakikolwiek transport :) Wlkp wchodzi w gre, mieszkam dosyc blisko tego rejonu :)