Partner na studniowke, wesele, etc... strona 54 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
poszukuje partnerki na wesele 10 sierpnia odzywajcie sie dziewczyny macie czas do 20 czerwca to mój numer 727480256
Cześć. Tak się złożyło, że w internecie muszę szukać partnerki na wesele, które już za parę dni (sobota, 22 czerwca). Lokalizacja - Warszawa. Jeśli jesteś ze Stolicy to dobrze, jeśli nie to też sobie poradzimy - okolice Sandomierza, Tarnobrzega, Opatowa, Ostrowca Św, Iłży, Radomia itd - wszelkie miejscowości leżące przy drodze krajowej nr 9 (Rzeszów - Warszawa) to nie problem i tak będę tamtędy przejeżdżał :) Ja mam 25 lat, 185 cm wzrostu, szczupłą budowę ciała. Ty nie musisz być tak wysoka, nie musisz też być supermodelką. Mile widziany podobny wiek (+/- 5 lat) i przede wszystkim pozytywne nastawienie i chęć dobrej zabawy. Wszelkie pytania, sugestie, propozycje proszę kierować na priv. Pozdrawiam.