Partner na studniowke, wesele, etc... strona 57 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Witam! Poszukuję partnera na wesele, które odbędzie się 17 sierpnia 2013r., z woj. małopolskiego ( okolice Oświęcimia ) Szczegóły na priv ;)
Poszukuje partnera na wesele które odbedzie sie 24 sierpnia, zambrow woj podlaskie, szczegóły na priv.:D
hmm.. poszukuję towarzysza na wesele, które odbędzie się 31.08 w Strzegomiu.
Znajdzie się jakiś kulturalny mężczyzna chcący mi potowarzyszyć?
Szukam partnerki na wesele 31 sierpnia w wielkopolsce:)Znajdzie sie jakas chetna koleżanka wiecej na priv:)
Poszukuję partnerki na wesele w Radomiu, w ten weekend tj 03.08.2013. Niestety różnie to w życiu bywa, aktualnie jestem sam i nie mam partnerki a wesele jest dla mnie ważne (wesele kolegi). Szukam ładnej, miłej i sympatycznej dziewczyny która miałaby ochotę pojechać ze mną na to wesele. Najlepiej z Podkarpacia lub Wrocławia ;)
Szukam partnerki na wesele 31 sierpnia w wielkopolsce:)Znajdzie sie jakas chetna koleżanka wiecej na priv:):)
Chętnie potowarzyszę na weselu miłym koleżanką . Bywałem często na weselach i jestem obeznany jako osoba towarzysząca , zainteresowane osoby proszę o pisanie na priv ( woj. podkarpackie )