BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  8 października 2009 (pierwszy post)
...A kto powiedział, że nie można zakochać się podczas studniówki, wesela, i tym podobnych uroczystości? :) - Miłość nie wybiera czasu ani miejsca... - spotkać ją można wszędzie. Szczęściu trzeba pomagać :)...

By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)

By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.

Karolinaxx1996xx
Karolinaxx1996xx
  23 lipca 2013
Poszukuje partnera na wesele, chetni pisac na priv.
zania96
zania96
  25 lipca 2013
Witam! Poszukuję partnera na wesele, które odbędzie się 17 sierpnia 2013r., z woj. małopolskiego ( okolice Oświęcimia ) Szczegóły na priv ;)
Karolinaxx1996xx
Karolinaxx1996xx
  25 lipca 2013
Poszukuje partnera na wesele które odbedzie sie 24 sierpnia, zambrow woj podlaskie, szczegóły na priv.:D
Mentalna
Mentalna
  25 lipca 2013
hmm.. poszukuję towarzysza na wesele, które odbędzie się 31.08 w Strzegomiu.
Znajdzie się jakiś kulturalny mężczyzna chcący mi potowarzyszyć?
xonxPiteRxxx
xonxPiteRxxx
  28 lipca 2013
Szukam partnerki na wesele 31 sierpnia w wielkopolsce:)Znajdzie sie jakas chetna koleżanka wiecej na priv:)
BadPatch00
BadPatch00
  28 lipca 2013
Poszukuję partnerki na wesele w Radomiu, w ten weekend tj 03.08.2013. Niestety różnie to w życiu bywa, aktualnie jestem sam i nie mam partnerki a wesele jest dla mnie ważne (wesele kolegi). Szukam ładnej, miłej i sympatycznej dziewczyny która miałaby ochotę pojechać ze mną na to wesele. Najlepiej z Podkarpacia lub Wrocławia ;)
xonxPiteRxxx
xonxPiteRxxx
  1 sierpnia 2013
Szukam partnerki na wesele 31 sierpnia w wielkopolsce:)Znajdzie sie jakas chetna koleżanka wiecej na priv:):)
Rastamankka
Rastamankka
  2 sierpnia 2013
;o
hanto17
hanto17
  3 sierpnia 2013
poszukuje miłej sympatycznej kulturalnej partnerki na wesele 24,08,2013 wiecej na priv ;)
xXxPele19xXx
xXxPele19xXx
  4 sierpnia 2013
Chętnie potowarzyszę na weselu miłym koleżanką . Bywałem często na weselach i jestem obeznany jako osoba towarzysząca , zainteresowane osoby proszę o pisanie na priv ( woj. podkarpackie )
crezyczyz
crezyczyz
  4 sierpnia 2013
Szukam Dziewczyny na wesele 24 Sierpnia:) Mazowieckie. Powiat Pruszkowski:) Pisac na priv:)
M0niolek
M0niolek
  6 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Szukam Dziewczyny na wesele 24 Sierpnia:) Mazowieckie. Powiat Pruszkowski:) Pisac na priv:)

pewnie wesele z mafii Pruszkowskiej;D
Tomek6985
Tomek6985
  7 sierpnia 2013
Chętnie pójdę jako osoba towarzysząca na różnego rodzaju uroczystości
Piszcie na PW ;)
Bartekx19x
Bartekx19x
  8 sierpnia 2013
Szukam partnerki na wesele które odbędzie sie 24 sierpnia czasu nie wiele ale może któraś dziewczyna będzie chętna :)

okolice Kiec :)
xonxPiteRxxx
xonxPiteRxxx
  11 sierpnia 2013
Szukam Partnerki na wesele 31 sierpnia w okolicach szamotuł w wielkopolsce może da sie jakas dziewczyna zaprosic:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.