lista tematów
Partner na studniowke, wesele, etc... strona 58 z 107
...A kto powiedział, że nie można zakochać się podczas studniówki, wesela, i tym podobnych uroczystości? :) - Miłość nie wybiera czasu ani miejsca... - spotkać ją można wszędzie. Szczęściu trzeba pomagać :)...
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Najlepszym rozwiązaniem jak nie ma się partnera, to lepiej po prostu iść samemu, niz szukać kogoś na siłę ... ;]
Szukam partner na wesele!!! Wiek do 35 lat wzrost min 185 - czekam na wiadomosc do wtorku 10.09 - Zachodnopomorskie wiecej na priv
Hej...szukam dziewczyna na wesele 21-22 wrzesnia :) Chetne panie zapraszam na pric... pozdrawiam :* Okolice Lubina (dolnysląsk)
siema !;) szukam chetnej dziewczyny na wesele 28.09 z okolic Radzynia Podlaskiego lub Lukowa (lubelskie).
Szukam partnerki na wesele CZĘSTOCHOWA 19.10.2013
Cześć! Szukam towarzyskiej dziewczyny w przedziale wiekowym 18-25, która będzie mi towarzyszyć na weselu. Coś o mnie? Nieśmiały, miły, kulturalny, oczytany, student prawa. Umiejętności taneczne mile widziane :D