Partner na studniowke, wesele, etc... strona 63 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Potrzebuję partnerki na studniówkę, 25 styczeń 2k14.
WOJEWÓDZTWO MAŁOPOLSKIE.
Ładna, miła, rozgadana, dość dobrze tańczy, i bez nałogów (tzn. papierosy) i pije z umiarem xd
Mam 180cm, jak coś to priv !
Polecam sie na partnera na studniowke, wesele :) jak jest jaka chetna pani na priv pisac albo na fejsa https://www.facebook.com/profile.php?id=100002082826119 Potrafie sie zachowac:) jeżeli dziewczyna nie bd chciala zebym pil to moge nie pic. Umiem tanczyc
Witam szukacie partnera na sylwestra, wesele, studniowke itp umiem tańczyć, jestem rozmowny, umiem się zachować, nie pale, pije okazyjnie, ale jak wybranka nie będzie chciala zebym nie pił to tak będzie odległość nie gra roli można pisać jeden dzień przed impreza pozdrawiam
poszukuje partnerki na sylwester ;) zapewniam wszystkie finansowe koszty oraz zapewniam świetną zabawe w dobrym towarzystwie ;) Koszalin/Kołobrzeg okolice !