Partner na studniowke, wesele, etc... strona 67 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
hej jestem tomek poszukuje wolnej dziewczyny na wesele ktore odbedzie sie 16 sierpnia w rzeszowie muj numer 723457825 Plus
Szukam osoby towarzyszącej na wesele 28 czerwca 2014 r.
woj. lubelskie , chętnych chłopaków zapraszam na priv
Witam
Szukam Partnerki na Wesele które odbędzie się na Kujawach
prosty bez zobowiązań układzik na spontanie <zdaję sobie sprawę że to źle brzmi..
pozdrawiam i czekam na priv
"każdy popełnia błedy
tylko czy kogoś stać na przyznanie sie do tego"
"Jak ty mi tak ja Tobie"
hej,
szukam chętnej dziewczyny na wesele, ktore odbedzie sie 28 czerwca w okolicach Krakowa:P Chętne proszę o kontakt na priv.
Uwielbiam tańczyć.. i całkiem dobrze mi to idzie.. latino i rytmy "weselne". Nie upijam się na umór. Jeśli któraś ma ochotę zaprosić mnie jako osobę towarzyszącą to zapraszam. Jestem bardzo towarzyski. Wielkopolska ;-)
wesele 19 lipca, szukam partnerki, wiek bez znaczenia :)
co prawda Szczecin ale o dojazd ani o jego koszty nie trzeba się martwić :)
priv :)