Partner na studniowke, wesele, etc... strona 66 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Witam, poszukuję partnerki na wesele które odbędzie się 10maja na Lubelszczyźnie. Partnerka powinna być z Warszawy lub okolic abyśmy mogli się wcześniej poznać, pogadać, posiadać poczucie humoru i lubić tańczyć, przedział wiekowy 18-27lat. Zapraszam do kontaktu na priv.
Poszukuję chłopaka jako osoby towarzyszącej na wesele. Konkretnie z okolic Przemyśla, w wieku od 18-20 lat. Pw :)
Szukam DZIEWCZYNY W WIEKU OD 18-24 tylko poważny związek z GDAŃSKA MOGĄ BYĆ OKOLICE GDYNI I SOPOTU Z MIŁĄ CHĘCIĄ SIĘ ZAKOCHAM
soobi9
Hej. Sprawa pilna z typu mission impossible. Potrzebna partnerka z okolic Sieradza na wesele w dniu 3 Maja br.
Sprawa pilna!
Pozdrawiam :)
Mam ochotę iść z kimś nowym na wesele. 24 maja, Stalowa Wola - nie muszę chyba pisać, że zabawa będzie zajebista? :)
Szukam dziewczyny, żeby iść z nią na wesele mojego kuzyna. Ja zapraszam. 18-25 lat. Czekam na odpowiedź.
Szukam partnerki z okolic katowic na wesele w dniu 21 lipca :) transport zapewniony wesele w krakowie:) proszę o kontakt