Partner na studniowke, wesele, etc... strona 27 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Z przyjemnością potowarzyszę jakiejś chętnej kobiecie/dziewczynie na weselu bądź innych imprezach typu urodziny, 18-stki i tym podobne.
Najlepiej by było z województwa zachodniopomorskiego.
Transport będę miał we własnym zakresie :)
Witam :) Szukam partnerki na wesele ktore odebdzie sie 16.07.2011 i 13.08.2011 wiecej informacji na priv :) pozdrawiam
szukam wysokiego chlopaka w wieku 19-23 na wesele 30LIPCA 2011, z WARSZAWY lub okolic wiecej info na priv! PILNE!!!
Z chęcią wybiorę się na wesele , :) Najlepiej z osobą z okolic Białej Podlaskiej ,nie nadużywającą mocno alkoholu :D
szukam wysokiego chlopaka w wieku 19-23 na wesele 30LIPCA 2011, z WARSZAWY lub okolic wiecej info na priv! PILNE!!!
Witam szukam wysokiej partnerki na wesele kuzynki pilnie, wesele pod koniec sierpnia możliwy nocleg w hotelu dla chętnej z daleka, wesele nie daleko włocławka. czekam na wiadomości na priv!!! wiek od 18,19 do 26,27
Pozdrawiam Wojtek
Poszukuję fajnej dziewczyny w wieku 18-21 na wspólny wakacyjny wyjazd za granicę, konkretnie do Niemiec. Najlepiej z okolic Ostrowa Wlkp. więcej info na priv pozdrawiam wszystkich ;]
Partnerka na weekend i nie tylko ...
17.06.2011 (piątek) - plaża, kino, pizza, wieczorny wypad z atrakcjami :D i wiele innych
18.06.2011 (sobota) - cały dzień zagospodarowany, wieczorem impreza osiemnastkowa, wuchta wiary tej :D
19.06.2011 (niedziela) - powrót do domu na mój koszt i wybranej godzinie ; )
Potrzebuje partnerki na imprezę iż póki co sam jestem. Jakaś chętna dziewczyna z Wielkopolski ? proszę o kontakt
Szukam dziewczyny na wesele które odbędzie się w połowie lipca, nieopodal Kielc.
Chętne Panie proszę o kontakt.
Po dalsze informacje i zdjęcia proszę pisać już do mnie, a na pewno odpiszę.
Potrzebuje dziewczynę na wesele które odbędzie się 20 sierpnia br.
Najlepiej jakby była z Pabianic, Łodzi lub okolic wymienionych miast.
Chętne proszę pisać w PW.
Wszystkie informacje odpisze w PW.