Partner na studniowke, wesele, etc... strona 19 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jeśli interesowałoby Was doładowanie konta za darmo, chciałabym polecić stronę mojej znajomej ze szkoły: http://darmowe-doladowania.net.pl/ max 30zl, nie działa w samiswoi i 36i6
PILNE!!!!
Witam, zaproszę dziewczynę chętną na wesele, które odbędzie się 9 października. Studiuję w Łodzi, mieszkam w Piotrkowie, więc wszelkie opcje brane są pod uwagę. Mam własne autko, więc z dojazdem nie będzie problemu.
PS Oczywiście postaram się jakoś odwdzięczyć za dotrzymanie towarzystwa.
Witam,
Poszukuję dziewczyny na studniówkę, ale jestem otwarty na dłuższą znajomosć. Mam 18 lat, jestem kulturalny, miły, przystojny..;)
Nie musisz wierzyć na słowo, napisz na maila: rafaello159@o2.pl , bo z fotki raczej nie korzystam.
Najlepiej Opole i okolice
Pogadamy, wymienimy sie fotkami..
Czekam na odpowiedź :)