Partner na studniowke, wesele, etc... strona 10 z 107
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
no tak, nigdy bym się tego po sobie nie spodziewała, ale jednak ;D
szukam partnera na studniówkę :) (małopolskie, najlepiej krk :)
facet, który potrafi się bawić, zachować przy stole itp :) więcej na prv :)
WitaM :))
Poszukuje partnerki, na wakacje we Włoszech :)). Jesteś zainteresowana? Oczywiście wszystko na mój koszt :))
PW :)
sprzedam partnera na studniówke rocznik 1989 :) przystojny z samochodem :) do ulożenia ! piszcie laski :)
a tak na serio
ma ktoś wolne miejsce na studniówkę ? oczywiste ze dziewczyna ?
dojade na własną ręke, moge za siebie zapłacić umiem sie bawić...
nie jestem nałogowcem ale nie ukrywam ze koleguje sie z alko...
co tam jeszcze... ? mam ładny garniak yyy... i chyba tyle a no i tak ok 100km od białej podlaskiej ew woj. Lubelskie
pozdro
Hej. Ja znalazłem partnerkę nie tylko na wesele, ale i nazabawę po weselu na eroflirt.pl. Polecam. Mnóstwo fajnych ludzi. www.eroflirt.pl
Zapraszam