W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
lista tematów
miłość w necie / miłość na odległość strona 14 z 130
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
idzcie gadac do tematu ze skojarzeniami :P
tu piszcie w miare na temat :P
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
ale proszę was nie traktujmy Fotki jak portalu randkowego! jak ktoś chce znaleźć miłość w internecie, to życzę szczęścia... myślę, ze na necie można spotkać fajnych ludzi do pogadania ale raczej swojej drugiej polówki to nie. jeśli coś się powtórzyło to sorry.
moim zdaniem dla milosci nie ma granic ! :) jesli kochasz to nie wazne gdzie ! wazne jest to co czujesz w sercu ! mialam juz taki przypadek ! zaczelo sie od Czatu Flirt pozniej pisalismy sms a na koncu listy !:) ogolnie milo wspominam ta znajomosci !:) i nie uwiezycie do poki sie sami nie przekonacie !:) Pati :) :*
Moja koleżanka ma chłopaka, który mieszka w Warszawie, a ona w Białej. Widują się bardzo rzadko. Kiedy zapytałam czy jej nie przeszkadza miłość na odległość i czy nie boi się,że on np: moje ją zdradzać. Opowiedziała,że mu w 100% ufa.
Ja na jej miejscu wcale aż tak bardzo mu nie ufała bo nigdy nie wiadomo co facet robi z kim się spotka gdy jest daleko od nas. Ja osobiście nie uznaje miłości na odległości. Miłość na odległość jak dla mnie nie istnieje.
Ja na jej miejscu wcale aż tak bardzo mu nie ufała bo nigdy nie wiadomo co facet robi z kim się spotka gdy jest daleko od nas. Ja osobiście nie uznaje miłości na odległości. Miłość na odległość jak dla mnie nie istnieje.