miłość w necie / miłość na odległość strona 117 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Miałem 2miesiące taką przygode z dziewczyną z okolic pasłęka i okazało się to totalnym niewypałem. Ja wieżę w związki na odległość bo prawdziwa miłość przetrwa wszystko , jest to tylko i wyłącznie moje zdanie
Pozdrawiam
Tez uwazam ze ciezko sie poznac w realu,po wyjsciu z neta,wiele dziewczyn po prostu pisanie z kims przez neta traktuje jako zabawe,lub forme hecy,a nie traktuje tego typu znajomosci na powaznie.
Cześć wszystkim.
Mam na imię Krzysiek, mam 21 lat. Pochodzę z małej wsi, uczę się w Olsztynie. Z przyjemnością popiszę z dziewczyną z warmii i mazur. Pozdrawiam serdecznie.
szukam związku na odłegość ale może kiedyś spotkanie z wawy jak by ktoś był i dojerzdał do mnie by było nam lepiej :* <3 :) chetni piszą :* :)
Dj.orzełek
a mi całkiem sie udałopoznałem kobietę na spikieri gdzie byłem adminstratrem za mienilyśmy kilka zdani i za iskszyło miedzy nami znajoci na odległoci trwała 3 lata po 3 latach postanwilysmy o wspulnym za mieszkanu
[
Ja myślę, że przez neta można znaleźć sobie 'kogoś'
Przekonalemie saa...
czytam wasze wpisy i dyskusję są głosy podzielone co do miłości na odległość moim zdaniem jest to nie możliwe owszem poznać się tak ale jest to jedno razowe spotkanie bo okazuje się że za daleko na częstsze spotkania wiem wiem co powiecie że byliście w związkach na odległość (właśnie byliście bo na dłuższą metę to nie działa ,oczywiście każdy ma swoje zdanie na ten temat ,Ja wyraziłam swoje zdanie mam nadzieję że nikogo nie obraziłam pozdrawiam wszystkich .